Pas afgestudeerden

Een goed begin van je carrière: konden alle Groepen maar evenveel bieden...

Siemens biedt tal van mogelijkheden aan pas afgestudeerdenEngineering, verkoop, financieel beheer, project management, aankoop, administratieve onderstening, onderzoek & ontwikkeling, management, productie,… zijn maar enkele van de vele domeinen waarin je bij ons je carrière kan ontwikkelen.

We bieden je een contract aan voor onbepaalde duur. Het is eveneens mogelijk in de Siemens groep te integreren via het Siemens Graduate Program (SGP). Dit is een uiterst selectief programma om je loopbaan een resoluut internationale wending te kunnen geven. Dankzij deze formule kan je gedurende drie opeenvolgende periodes van 8 maanden ervaring opdoen in zeer uiteenlopende opdrachten, waarvan minstens één in het buitenland. Deze eerste 24 maanden binnen de onderneming dienen om een stevig netwerk uit te bouwen maar tevens om hoogwaardige opleidingen te volgen op het vlak van interculturele samenwerking, management en financieel- en projectbeheer.

Dit programma geeft blijk van het belang dat we hechten aan de integratie op de werkplek. Onze pas aangeworven medewerkers worden persoonlijk opgevolgd door een mentor. Ook het New@Siemens, een ingenieus e-learningprogramma, maakt je snel wegwijs binnen de cultuur, de waarden en de organisatie van de Siemens.

Indien je aan het einde van je studie op zoek bent naar een omgeving waarin je je talenten wenst te ontplooien en waar je van verschillende carrièremogelijkheden kan proeven, dan is Siemens zeker en vast een bedrijf dat je in overweging moet nemen. Durf te solliciteren!