Tools

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Industriële laptop voor mobiele engineering

For the business and trade press
Kortrijk, 24.04.2013

De Siemens-divisie Industry Automation heeft de recentste generatie van haar stevige industriële laptop uitgebreid met talrijke praktische functies voor mobiele engineering. Simatic Field PG M4, met maximaal 16 GB RAM, is uitgerust met:

  • draadloos netwerk

  • Bluetooth

  • Intel Core i5/i7-processortechnologie

  • een helder,15,6" full-HD breedbeeldscherm van hoge resolutie, 300 candela

  • een krachtige batterij met een autonomie van ongeveer vijf uur

  • geavanceerd batterijbeheer

  • een intrekbare handgreep

  • een verwijderbare harde schijf

  • een geïntegreerd back-upconcept

  • alle gangbare Simatic S5- en S7-poorten voor industriële toepassingen

De Simatic Field PG M4 wordt geleverd met voorgeïnstalleerde Simatic engineering-software voor de controllers en de HMI (Human Machine Interface), en is bijgevolg meteen klaar voor gebruik. U kunt dus onmiddellijk on-site configureren, een inbedrijfname doen of starten met het onderhoud van de automatiseringssystemen.

Dankzij de speciaal geselecteerde materialen is de Simatic Field PG M4 geschikt voor gebruik in complexe industriële omgevingen. De lichtwegende behuizing is robuust en volledig vervaardigd uit afgeschermd magnesium om bescherming te bieden tegen elektromagnetische interferentie. De schokdempende elementen op blootstaande onderdelen van de behuizing, beschermen tegen schokken en trillingen. Terwijl het stabiele, intrekbare handvat een stevige greep verzekert voor mobiel gebruik.

Het toetsenbord is stofbestendig met slijtvaste, lasergebrande toetslabels. De geïntegreerde functies zoals WoL (Wake on LAN) en iAMT (Intel’s Active Management Technology) vereenvoudigen de tele-administratie van het apparaat.

Meer informatie op het internet op: www.siemens.com/simatic-pg 
U vindt deze foto op het Internet onder www.siemens.com/ia-picture/3306  

 Simatic Field PG M4

De Siemens-divisie Industry Automation heeft de recentste generatie van haar stevige en gebruiksklare industriële notebooks uitgebreid met talrijke praktische functies voor mobiele engineering. Simatic Field PG M4, met maximaal 16 GB RAM, is uitgerust met draadloze, Bluetooth en Intel Core i5/i7-processortechnologie en beschikt over een helder,15,6" full-HD breedbeeldscherm van hoge resolutie en 300 candela, alsook over een krachtige batterij met een autonomie van ongeveer vijf uur, geavanceerd batterijbeheer met laadconcept via smartphone in uitgeschakelde toestand, en een compacte, 3-polige netadapter.

De Siemens Industry Sector (Erlangen, Duitsland) is de wereldwijd toonaangevende leverancier van innovatieve en milieuvriendelijke producten en oplossingen voor industriële klanten. Dankzij de alomvattende automatiseringstechnologie en industriële software, een stevige expertise op de verticale markt en op technologie gebaseerde diensten verhoogt de sector de productiviteit, efficiëntie en flexibiliteit van de klant. Met meer dan 100.000 werknemers bestaat de Industry Sector uit de divisies Industry Automation, Drive Technologies, Customer Services en de Business Unit Metals Technologies. Meer informatie vindt u op www.siemens.be/Industry