Tools

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Technisch beheer van ziekenhuizen, comfort en veiligheid van de hoogste graad

Siemens neemt deel aan het 25e VTDV congres en vakbeurs

For the business and trade press
Huizingen, 08.05.2014

Op vrijdag 9 mei neemt Siemens deel aan het 25e VTDV Congres en vakbeurs, het evenement dat alle technische diensthoofden van verzorgingsinstellingen in België samenbrengt. De onderneming stelt er haar nieuwe gebouwbeheersysteem Desigo CC voor.

Zorginstellingen staan voor vele uitdagingen. De continue verbetering van het comfort en de veiligheid van de patiënt blijft uiteraard een focuspunt, maar het respecteren van milieurichtlijnen en - wetgeving wint aan belang. Siemens, actief in de gezondheidszorgsector met in vivo en in vitro oplossingen, maar ook sterke partner op het vlak van gebouwentechnologie biedt hiervoor verscheidene oplossingen.

Intelligente en geïntegreerde gebouwtechnieken zorgen voor meer energieefficiëntie, comfort en veiligheid in ziekenhuizen.

Desigo CC is een nieuw innoverend platform voor het beheren, bewaken en optimaliseren van alle systemen in een gebouw - gaande van verwarming, ventilatie en airconditioning over brandveiligheid en beveiliging, tot stroomvoorziening, verlichting, zonwering, enzovoort.
De intelligentie, gebruikersvriendelijkheid en openheid van Desigo CC zorgen voor een efficiënt beheer van het gebouw, en bieden comfort en veiligheid van de hoogste graad, zowel voor personeel als patiënt.

Praktisch
Het 25e VTDV congres gaat door in “De Soeverein” in Lommel - Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel. U vindt ons op stand nummer 158.

Openingsuren
Vrijdag 9 mei: 8u30 – 17u15