Tools

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Swiss Garde 4000: een sluwe vos!

For the business and trade press
Huizingen, 10.02.2014

Met de nieuwe Swiss Garde 4000 legt Siemens de lat hoger op het vlak van bewegingsdetectie van personen. De kracht van deze compacte bewegingsdetector schuilt in zijn gebruiksvriendelijkheid, intelligentie én moderne design.

De Swiss Garde 4000 onderscheidt zich in de eerste plaats van andere detectieapparaten door zijn intelligente ‘huisdierfunctie’. Een simpele druk op de knop van de afstandsbediening, en de detector negeert loslopende honden en katten, of een verdwaalde vos. Zo springt de buitenverlichting niet aan bij de geringste beweging van een huisdier, maar blijft de veiligheid toch steeds gevrijwaard.

Deze bewegingsmelder is zeer eenvoudig om te monteren. Door het handige kliksysteem kan het apparaat in geen tijd bevestigd worden aan de aansluitdoos. De Swiss Garde 4000 kan bovendien naar wens geconfigureerd worden dankzij de talrijke instellingsmogelijkheden.

De voordelen van de Swiss Garde 4000 op een rijtje:

  • De nieuwe ‘huisdierfunctie’ onderscheidt kleine dieren van personen

  • De bijgeleverde afstandsbediening RC-SG 4000 verzekert een gebruiksvriendelijke selectie van het standaardprogramma of het programma met detectieonderdrukking van kleine dieren.

  • Snelle montage dankzij het kliksysteem, ook geschikt voor montage op een inbouwdoos.

  • Minimaal eigenverbruik van < 0,25 W zorgt voor maximale energie-efficiëntie.

  • Instelling van de parameters manueel of met behulp van de afstandsbediening P-IR (niet meegeleverd).

  • Potentiaalvrij schakelcontact met hoog schakelvermogen, schakelt bij nuldoorgang.

  • Beschikbaar met een detectiehoek van 120°, 240° of 300°