Tools

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Siemens pakt uit met innovaties op het vlak van industriële automatisering en aandrijftechnologie

For the business and trade press
Kortrijk, 24.04.2013

  • Motto van onze stand: “Ontdek nieuwe dimensies op het vlak van productie en efficiëntie”

  • Siemens stelt zijn nieuwe plc-lijn Simatic S7-1500 voor

  • Focus op de transparante integratie van Sinamics-aandrijvingen in het engineeringplatform TIA Portal V12

Siemens speelt een toonaangevende rol in het Belgische industriële landschap. De prominente aanwezigheid van Siemens op Kortrijk Xpo ligt dan ook voor de hand. Als belangrijkste leverancier van innoverende en milieuvriendelijke systemen en oplossingen voor de automatisering van productie en processen, pakt Siemens uit met innovaties op het vlak van efficiëntie en productie. De vooruitzichten voor de komende jaren voor de markt van industriële IT en softwaretoepassingen zijn wereldwijd positief, en we mogen ons aan een gemiddelde jaargroei van 8 % verwachten.

“Precies daarom legt Siemens zich in het bijzonder toe op het versterken van zijn toonaangevende positie op het vlak van innovatie voor industriële en softwarematige IT-oplossingen, meer bepaald door de overname van LMS, een firma gespecialiseerd in het simuleren en testen van mechatronische systemen”, aldus Eddy Nelis, Head of Industry.

Meer dan ooit zetten bedrijven in op efficiëntie en productiviteit en zoeken ze naar de beste oplossingen en producten om hun efficiëntie, productie en flexibiliteit te verhogen. Op de beurs krijgen ze de kans de nieuwe door Siemens geboden dimensies om aan hun behoeften en noden te voldoen, te ontdekken. “Siemens beschikt over een ruime marktervaring en een totaalaanbod van software specifiek voor industriële processen en van technologische diensten.  Deze door Siemens geboden meerwaarde helpt bedrijven bij het realiseren van hun doelstellingen op het vlak van hoge productiviteit en efficiëntie”, zo verklaart Eddy Nelis, Head of Indsutry Sector, verder.

Onze aanwezigheid op deze beurs gewijd aan de automatisering van werkplaatsen, processen en infrastructuren is van cruciaal belang voor Siemens, zijn klanten en de Belgische industrie. Er worden verschillende oplossingen en producten in voorpremière voorgesteld.

Hierbij is “conditioning monitoring” een belangrijk en strategisch thema, met een waaier van innoverende producten, systemen, oplossingen en diensten die kunnen bijdragen tot de verbetering van uw productiviteit en efficiëntie.

De blikvangers van Siemens worden op onze Indumation-website voorgesteld.

Siemens is aanwezig op Kortrijk Xpo in hal 6, stand D10-11-12.

De Siemens-sector Industry (Erlangen, Duitsland) is ‘s werelds toonaangevende leverancier van innoverende en milieuvriendelijke producten en oplossingen voor industriële klanten. Dankzij zijn industriële software en zijn end-to-end automatiseringstechnologie, uitgebreide expertise van verticale markten, en hoogtechnologische diensten, verhoogt de sector Industry de productiviteit, energie-efficiëntie, en flexibiliteit van zijn klanten. Met een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 100.000 medewerkers, omvat de sector Industry de divisies Industry Automation, Drive Technologies en Customer Services evenals de operationele eenheid Metals Technologies. Meer informatie kunt u vinden op www.siemens.be/industrie