Tools

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Siemens breidt het vermogensbereik van de inbouwapparaten in de Sinamics G120P-omvormerreeks uit

For the trade/business and financial press
Nürnberg, 07.04.2014

De Siemens-divisie Drive Technologies breidt het vermogensbereik van de Sinamics G120P-laagspanningsomvormers met beschermingsklasse IP20 uit van de actuele 90 kW tot 400 kW. Hierdoor zijn met de inbouwapparaten toepassingen in een hoger vermogensbereik mogelijk. Met de frequentieregelaar kunnen pompen, ventilatoren en compressoren efficiënt en rendabel ingezet worden dankzij de geïntegreerde toepassingspecifieke en energiebesparende functies. Bovendien wordt deze gekenmerkt door de eenvoudige bediening en indienststelling. Wizards en macro's voor geïntegreerde pomp-, ventilator- en compressorspecifieke taken bieden bijkomende ondersteuning voor gebruikers. De Sinamics-laagspanningsomvormers zijn specifiek ontwikkeld voor werking met de Simotics GP- en Simotics SD-motoren van de VSD 10-reeks, evenals met Simotics FD-motoren; de geoptimaliseerde interactie van de componenten in het Integrated Drive System (IDS) resulteert in een hogere efficiëntie.

Siemens op de Hannover Messe + persfoto's: www.siemens.com/hannovermesse

Over Siemens
De Siemens Industry Sector
(Erlangen, Duitsland) is de wereldwijd toonaangevende leverancier van innovatieve en milieuvriendelijke producten en oplossingen voor industriële klanten. Dankzij de alomvattende automatiseringstechnologie en industriële software, een stevige expertise op de verticale markt en op technologie gebaseerde diensten verhoogt de sector de productiviteit, efficiëntie en flexibiliteit van de klant. Met meer dan 100.000 werknemers bestaat de Industry Sector uit de divisies Industry Automation, Drive Technologies, Customer Services en de Business Unit Metals Technologies. Meer informatie vindt u op http://www.siemens.com/industry

De Siemens-divisie Drive Technologies (Nuremberg, Duitsland) is de wereldwijd toonaangevende leverancier van producten, systemen, toepassingen en diensten voor de volledige aandrijfketting, met elektrische en mechanische componenten. Drive Technologies bedient alle verticale markten in de productie- en procesnijverheid alsook in het segment infrastructuur/energie. Met zijn producten en oplossingen voldoet de divisie aan de essentiële vereisten van de klant inzake productiviteit, energierendement en betrouwbaarheid. Meer informatie vindt u op www.siemens.com/drives.