Διακοπτικό υλικό (ρελε και παρελκόμενα)

Κατάλληλη προστασία για κάθε εφαρμογή

Ρελέ Ισχύος για Ζεύξη Κινητήρων

Η μεγάλη γκάμα της Siemens στα ρελέ ισχύος για ζεύξη κινητήρων καλύπτει ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών εφαρμογών μέχρι και τα 250kW. Τα νέα ρελέ 3RT2 είναι ανθεκτικά στις κλιματολογικές συνθήκες και είναι κατάλληλα και δοκιμασμένα σε εφαρμογές σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ προσφέρονται σε μεγέθη S00 και S0. Στα ρελέ του μεγέθους S00, η βασική έκδοση έχει ενσωματωμένη μια βοηθητική επαφή ενώ στο μέγεθος S0 διατίθενται πλήρεις συσκευές με 2 ανοικτές επαφές και 2 κλειστές. Τέλος, τα ρελέ 3RT2 διατίθενται με βιδωτή σύνδεση, σύνδεση ελατηριωτού κλωβού ή σύνδεση με σημεία συγκόλλησης καλωδίου με κως.

Συνδιασμοί Ρελέ

Επιπλέον του μεγάλου εύρους ξεχωριστών εξαρτημάτων που μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα, προσφέρονται και έτοιμοι συνδυασμοί ρελέ για AC και DC λειτουργία.

Οι συνδυασμοί ρελέ είναι σχεδιασμένοι, ελεγμένοι και συναρμολογημένοι και μπορούν να συνδυαστούν με όλα σχεδόν τα εξαρτήματα της σειράς SIRIUS όπως οι διακόπτες ισχύος, τα ρελέ υπερφόρτισης και τα ρελέ επιτήρησης μεγεθών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του χρόνου και του κόστους όσον αφορά στην καλωδίωση και την συναρμολόγηση.

Για μεγαλύτερη ευελιξία, οι συνδυασμοί ρελέ προσφέρονται και σε μεγέθη S00 και S0 με σύνδεση ελατηριωτού κλωβού.

Ρελέ για Ειδικές Εφαρμογές

Η μεγάλη ποικιλία της Siemens σε ρελέ συνεχίζεται με ρελέ ιδανικά για ειδικές εφαρμογές. Τα μονοφασικά ρελέ 3RT23 είναι κατάλληλα για εφαρμογές με κυκλώματα θέρμανσης μέχρι 50 Α και πλάτους 45mm.

Προσφέρονται επίσης τα τετραπολικά 3RT25 ρελέ για εφαρμογές όπως είναι τα μοτέρ γερανών. Τα ρελέ διατίθενται για ισχύ μέχρι 15kW και μπορούν να συνδεθούν απευθείας σε PLC.

Η νέα σειρά ρελέ για ειδικές εφαρμογές 3RT2 είναι διαθέσιμη για τα βασικά και βοηθητικά κυκλώματα και διατίθενται με βιδωτή σύνδεση, σύνδεση ελατηριωτού κλωβού ή σύνδεση με σημεία συγκόλλησης καλωδίου με κως.

Βοηθητικά Ρελέ

Τα βοηθητικά ρελέ είναι διακοπτικές συσκευές για βοηθητικά κυκλώματα ή κυκλώματα ελέγχου και χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο, την παροχή σημάτων και την ασφάλεια πινάκων και διακοπτικών συσκευών, και είναι ανθεκτικά στις κλιματολογικές συνθήκες.

Τα βοηθητικά ρελέ είναι σχεδιασμένα για λειτουργία DC ή AC και διατίθενται με βιδωτή σύνδεση, σύνδεση ελατηριωτού κλωβού ή σύνδεση με σημεία συγκόλλησης καλωδίου με κως.  Η βασική έκδοση των βοηθητικών ρελέ είναι 4 πολικά αλλά επιπροσθέτως διατίθενται και 8 πολικά.