Εμείς

Ενοποιημένες τεχνολογίες, εξειδίκευση σε κάθετες αγορές και υπηρεσίες που εγγυώνται μεγαλύτερη παραγωγικότητα, ενεργειακή αποδοτικότητα και ευελιξία

Ο Τομέας Βιομηχανίας της Siemens είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους καινοτόμων, φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και λύσεων για βιομηχανικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η βαθιά εξειδίκευση, οι υπηρεσίες που βασίζονται στην τεχνολογία, και το ειδικό λογισμικό της Siemens για βιομηχανικές διαδικασίες, αποτελούν μοχλούς αύξησης της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας και της ευελιξίας των πελατών μας.

Βασιζόμαστε με συνέπεια σε ενοποιημένες τεχνολογίες και χάρη στο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιό μας, είμαστε σε θέση να απαντάμε με μεγαλύτερη ταχύτητα κι ευελιξία στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Διαθέτοντας απαράμιλλα προϊόντα και τεχνολογίες αυτοματισμού, βιομηχανικού ελέγχου, ηλεκτροκίνησης και μετάδοσης κίνησης, αλλά και κορυφαίο βιομηχανικό λογισμικό, παρέχουμε στις εταιρείες του βιομηχανικού κλάδου ό,τι χρειάζονται για ολόκληρη την αλυσίδα αξίας τους – από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων έως την παραγωγή, τις πωλήσεις και τις διαδικασίες επισκευής. Επίσης, οι βιομηχανικοί μας πελάτες ωφελούνται από το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών μας, οι οποίες είναι ειδικά προσαρμοσμένες στην αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται και τις συγκεκριμένες ανάγκες.

Οι κορυφαίες λύσεις λογισμικού και οι τεχνολογίες αυτοματισμού του Τομέα Βιομηχανίας της Siemens μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για το λανσάρισμα προϊόντων στην αγορά έως και κατά το ήμισυ, ενώ τα σύγχρονα συστήματα και προϊόντα περιορίζουν σημαντικά το ενεργειακό κόστος ή το κόστος καθαρισμού βιομηχανικών λυμάτων. Έτσι, ενισχύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των πελατών μας και παράλληλα, συμβάλλουμε σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος, με τα ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα και λύσεις μας.