SIESTORAGE Presentation

12. септембар 2018

Siemens predstavio Baterijski sistem za akumuliranje električne energije za pouzdano napajanje - SIESTORAGE

Divizija Energy Management kompanija Siemens d.o.o. Podgorica i Siemens d.o.o. Beograd predstavila je u hotelu Centre Ville u Podgorici baterijski sistem za akumuliranje električne energije za pouzdano napajanje – SIESTORAGE.

Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa Siemens-ovim najsavremenijim modularnim sistemom za skladištenje energije koji predstavlja fleksibilno rješenje za povećanu efikasnost i kvalitet energije u proizvodnji, prenosu i distribuciji.

Prezentacija je završena koktelom i neformalnim druženjem sa kupcima i partnerima, tokom koga su predstavnici kompanije, kroz direktan i otvoren razgovor u opuštenoj atmosferi, razmijenili ideje i planove za nastavak uspješne saradnje.

Divizija Energy Management jedan je od vodećih globalnih dobavljača proizvoda, sistema, rješenja i usluga za ekonomičan, pouzdan i inteligentan prenos i distribuciju električne energije. Kao partner od povjerenja za razvoj i širenje efikasne i pouzdane infrastrukture za električnu energiju, divizija nudi širok portfolio koji zadovoljava potrebe kompanija. Naš portfolio obuhvata objekte i sisteme za niskonaponski i nivo distributivne mreže, pametna mrežna rješenja i rješenja energetske automatizacije, snabdijevanje industrijskih postrojenja električnom energijom i visokonaponske prenosne sisteme.


Jovana Vukotić 

 jovana.vukotic@siemens.com