E-Business

Обширното E-Business портфолио на Siemens включва следните услуги:

Industry Mall


Siemens Industry Mall е платформа, която дава достъп до богатото портфолио на Siemens Industry. От избора на продукти, през извършването на поръчката и проследяването на доставката – Industry Mall стои зад всеки един етап на покупката – непосредствено и независимо от времето и мястото.


CA 01 Продуктов каталог


Интерактивният CA 01 каталог предлага подробна информация за продуктите и възможностите за поръчка, помощ при избора на продукти, както и инструменти за конфигуриране на повече от 100 000 продукта и системи на Siemens. Така Вашето търсене и поръчка от богатото портфолио на Siemens се улеснява значително.ERP2Mall


ERP2Mall е метод за конвертиране и обработка на Вашата поръчка. Като клиент Вие създавате файл за поръчка (на съгласувана със Siemens бланка), който изпращате като прикачен файл с уточнено заглавие на предварително зададен Siemens e-mail адрес: industry-ba.bg@siemens.com. Чрез уточненото заглавие на Вашия имейл Вие ще бъдете идентифициран като клиент и ще бъде използван адаптиран за Вас процес на конвертиране и обработка на поръчката.


E-Billing


Благодарение на възможността за E-Billing изпращането на фактури на хартиен носител е вече минало. Услугата E-Billing на Siemens представлява ефективен, сигурен и бърз метод за електронно изпращане на фактури, който е създаден за Ваше удобство и в полза на околната среда. Фактурите се изпращат в PDF формат напълно автоматично, непосредствено след тяхното издаване.