Tools

E-Business (elektronsko poslovanje)

Opsežan E-Business portfelj tvrtke Siemens sadrži sljedeće usluge:

Industry Mall


Siemens Industry Mall je platforma na kojoj je dostupan cijeli portfelj proizvoda Siemens Industry. Od izbora proizvoda preko narudžbe i praćenja isporuke platforma Industry Mall omogućuje cjelovit proces kupnje - neposredno i neovisno o vremenu i mjestu.


CA 01 katalog proizvoda


Interaktivni CA 01 katalog nudi iscrpne informacije o proizvodima, funkcije naručivanja, pomoći za odabir te alate za projektiranje za više od 100.000 proizvoda i sustava tvrtke Siemens te tako olakšava traženje i naručivanje iz opsežnog portfelja.ERP2Mall


ERP2Mall je sustav koji „čita“ dokumente koje mu pošalju korisnici i pretvara ih u oblik pogodan za daljnju automatsku obradu. Ovaj sustav posebno je pogodan za kupce koji koriste neki ERP sustav koji im generira izlazne dokumente koji su uvijek jednako strukturirani. Takav dokument se ERP2Mall sustavu dostavlja kao privitak e-maila na unaprijed definiranu adresu e-pošta.


SUS i OSD


Još brže ažuriranje sa SUS Download

Mnoga ažuriranja, servisni paketi i nadogradnje dostupne su sada i putem Online Software Delivery (OSD). Tako ćete svoj softver još brže i udobnije održavati ažurnim.