E-Business

A Siemens átfogó e-business-portfóliója az alábbi szolgáltatásokat öleli fel:

Industry Mall


A Siemens Industry Mall rendszerben megtalálható a Siemens Automatizálás és Hajtástechnika teljes termékportfóliója. Az Industry Mall révén a teljes beszerzési folyamat – a termékek kiválasztásától, a megrendelésen át, egészen a kiszállítás nyomon követéséig – közvetlenül, illetve időtől és helytől függetlenül lebonyolítható.


CA-01 Termékkatalógus


Az interaktív CA-01 katalógus részletes termékinformációkat, rendelési funkciókat, kiválasztást segítő és projektelőkészítési eszközöket kínál több mint 100 000 Siemens termékhez és -rendszerhez, így egyszerűbben keresheti és rendelheti meg az Önnek megfelelő terméket az átfogó portfólióból.


Elektronikus ajánlat és rendelés-visszaigazolás


Ajánlatkérés esetén a megfelelő ajánlatot gyorsan és egyszerűen, e-mailben küldjük el. A megrendelést követően a megrendeléshez tartozó visszaigazolást szintén az e-mail címére küldjük el.ERP2Mall


Az ERP2Mall a vevőspecifikus rendelési információk konvertálásához használt eljárás. Vevőként saját integrált vállalatirányítási rendszere segítségével manuálisan létrehoz egy rendelési fájlt, melyet azután mellékletként, a tárgy mezőben a megadott szöveget feltüntetve elküld a Siemens által erre a célra fenntartott e-mail címre.


EDI-megoldások


Az EDIFACT (Electronic Data Interchange for Administration, Commerce and Transport, azaz elektronikus adatcsere az igazgatásban, a kereskedelemben és a közlekedésben) egy iparágaktól független, nemzetközi szabvány, melyet a vevők és a szállítók számítógépes rendszerei közötti adatcseréhez használnak. Ilyen típusú üzenetek többek között a következők: ORDERS, ORDCHG, ORDRSP és INVOIC.


SUS & OSD (Szoftverfrissítési szolgáltatás és Online szoftverkézbesítés)


Legyen még gyorsabban naprakész az SUS letöltési szolgáltatás segítségével
Számos frissítés, szervizcsomag és verziófrissítés már az online szoftverkézbesítés (OSD) keretén belül is elérhető. Így szoftverét még gyorsabban és kényelmesebben frissítheti.