E-Business (Comerţ electronic)

Portofoliu E-Business de la Siemens cuprinde următoarele servicii:

Industry Mall (Mall industrial)


Siemens Industry Mall este o platformă de pe care este accesibil întregul portofoliu de produse de la Siemens Industry. De la selectarea produselor, la comandă şi până la urmărirea livrării, Industry Mall permite accesarea întregului proces de achiziţii – direct şi independent de timp şi locaţie.


Catalog de produse CA 01


Catalogul interactiv CA 01 oferă informaţii de produs detaliate, funcţii pentru lansarea comenzilor, ajutoare de selectare şi instrumente de proiectare pentru peste 100.000 de produse şi sisteme de la Siemens, uşurându-vă astfel căutarea şi comanda din portofoliul cuprinzător.ERP2Mall


ERP2Mall este un procedeu pentru conversia datelor de comandă specifice clientului. În calitate de client, creaţi un fişier de comandă, fie prin intermediul sistemului dvs. de management al mărfurilor, fie manual, şi îl expediaţi ca anexă şi cu un subiect stabilit către o adresă de mail predefinită de la Siemens.


Soluţii EDI


EDIFACT (Electronic Data Interchange for Administration, Commerce and Transport) este un standard internaţional, independent de branşă, pentru schimbul de date comerciale între sisteme IT ale clienţilor şi furnizorilor. Exemple pentru acest tip de mesaje sunt ORDERS, ORDCHG, ORDRSP şi INVOIC.


SUS & OSD


Şi mai repede la zi cu SUS Download
Multe actualizări, service packs şi upgrades sunt disponibile acum şi prin Online Software Delivery (OSD). Astfel, vă veţi menţine software-ul la un nivel actual, mai rapid şi mai comod decât până acum.