E-poslovanje

Celovit portfelj e-poslovanja korporacije Siemens vsebuje naslednje storitve:

Industry Mall


Siemens Industry Mall je platforma, na kateri je dostopen celoten portfelj izdelkov skupine Siemens Industry. Platforma Industry Mall omogoča popolno izvedbo nakupa od izbire proizvodov do naročila in spremljanja pošiljke – neposredno in neodvisno od časa in kraja.


Katalog proizvodov CA 01


Interaktivni katalog CA 01 ponuja izčrpne informacije o izdelkih, funkcijah naročanja, pomoč pri izbiri in orodja za projektiranje za več kot 100.000 izdelkov in sistemov korporacije Siemens ter vam tako olajšuje iskanje in naročanje iz celotnega portfelja.


Elektronsko izdajanje ponudb in potrjevanje naročil


Ko pošljete povpraševanje, boste po e-pošti hitro in preprosto prejeli ustrezno ponudbo.
Ko je naročilo pripravljeno, ga prav tako potrdite po e-pošti.ERP2Mall


ERP2Mall je postopek pretvorbe prilagojenih podatkov o naročilu. Kot stranka ročno ali prek svojega sistema upravljanja blaga pripravite datoteko z naročilom in jo kot priponko s sklicem na točno določeno zadevo pošljete na vnaprej določen e-naslov korporacije Siemens.


Rešitve elektronske izmenjave podatkov


EDIFACT (Elektronska izmenjava podatkov za upravljanje, trgovanje in promet) je nevtralen mednarodni standard za izmenjavo poslovnih podatkov med sistemi elektronske obdelave podatkov o strankah in dobaviteljih. Primeri takih sporočil so ORDERS, ORDCHG, ORDRSP in INVOIC.


Storitve posodobitve in spletne dostave programske opreme


Bodite še hitreje na tekočem s storitvami posodobitev programske opreme
Številne posodobitve, vzdrževalni paketi in posodobitve so zdaj na voljo tudi kot možnost spletne dostave programske opreme. Tako lahko še hitreje in udobneje posodabljate svojo programsko opremo.