Close share layer

Share this page on...

Месечен бюлетин


Интелигентни сградни технологии (Брошура)


Безплатни приложения за смартфони


YouTube канал на Сградни технологии


Контакти

Siemens  България ЕООД 

Направление Сградни технологии

Тел.: 02/ 8115 418
Факс: 02/ 8115 652

 bt.bg@siemens.com

ул. „Кукуш“ 2
гр. София 1309

Направление Сградни технологии

Building Technologies

Siemens направление Сградни технологии е водещият световен доставчик на сигурни, безопасни и енергийно ефективни решения за сгради (“зелени сгради”) и сградна инфраструктура. Като системен интегратор и доставчик на продукти и услуги, направление Сградни технологии предлага системи за контрол (отопление, вентилация, климатизация, осветление, щори и много други), ОВК продукти, системи за пожарна безопасност и сигурност на сградите.


Системи за сградна автоматизация

Системите за сградна автоматизация (или т.нар. BMS) на Siemens са подходящи за всички видове сгради, независимо от техния размер и предназначение.


Пожарна безопасност

С над 150 години опит в пожарната безопасност, компанията предлага продукти, системи и решения за всяко приложение: пожароизвестяване, пожарогасене, системи за интеграция (DMS).Продукти и системи за управление на ОВК

Портфолиото за управление на ОВК инсталации включва системи за дистанционно четене, контролери, полева автоматика и регулиращи прибори.


Системи за сигурност

Марката Siemens е позната в цял свят със своето качество, съвременен дизайн, иновации и надеждност. Гамата включва системи за видео-
наблюдение, контрол на достъпа и сигнално-охранителна техника.