Close share layer

Share this page on...

Kontakt za medije

Sonja Nušinović Popovac 

Tel.: 01 6105 005

 sonja.nusinovic@siemens.com

Organizacija

Komunikacije

Siemens Press Award 2017


SIM(P)ATIC PLC radionica


Novosti


20. rujna 2017.

Odabrana pobjednica prve faze novinarskog natjecanja Siemens CEE Press Award 2017

Prva faza jednog od najvećih i najznačajnijih regionalnih novinarskih natjecanja – Siemens CEE Press Award 2017 koje uključuje predstavnike medija iz deset zemalja središnje i istočne Europe – završena je proglašenjem najboljeg novinarskog rada s temom „Digitalizacija / Industrija 4.0“ u svakoj od država koje sudjeluju u natjecanju.

20. rujna 2017.

Konferencija Siemensa Hrvatska o digitalnoj budućnosti industrije: utjecaj digitalizacije na naše živote i poslovanje nije moguće izbjeć

Hrvatsko izdanje stručne konferencije Siemens Digitalization Road Show održano je danas u Zagrebu. Siemensovi stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva, ali i gosti s fakulteta-partnera te predstavnici domaćih uspješnih tvrtki predstavili su nove trendove i tehnologije u digitalizaciji industrije i proizvodnih procesa, dok je tema okruglog stola bila budućnost digitalizacije i tehnološkog razvoja.

14. lipnja 2017.

Siemens nagrađuje najbolje novinarske radove iz jedanaest zemalja

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog natječaja, novinarska nagrada Siemens CEE Press Award ulazi u sljedeću fazu. Ove godine Siemens nagrađuje najbolje novinarske radove na temu „Digitalizacija / Industrija 4.0“. Natječaj se provodi u deset zemalja središnje i jugoistočne Europe (Slovačka, Rumunjska, Mađarska, Bugarska, Ukrajina, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Srbija i Austrija) te Izraelu.

9. lipnja 2017.

Otvoren najmoderniji laboratorij za automatizaciju i mjerenje u ovom dijelu Europe

Danas je na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu svečano otvoren novo opremljeni laboratoriji za automatiku i mjerenja čija djelatnost obuhvaća istraživanje i razvoj na području modeliranja, mjerenja, dijagnostike te vođenja procesa.