Close share layer

Share this page on...

Kontakt za medije

Sonja Nušinović Popovac 

Tel.: 01 6105 005

 sonja.nusinovic@siemens.com

Organizacija

Komunikacije

Siemens Press Award 2019


SIM(P)ATIC PLC radionica


Novosti


21. svibnja 2019.

Odabrana hrvatska finalistica prve faze novinarskog natjecanja Siemens CEE Press Award 2019

Prvi dio regionalnog novinarskog natjecanja Siemens CEE Press Award 2019 završen je odabirom najboljeg novinarskog rada na temu „Digitalna budućnost gradova, industrije i energetike“ u svakoj od deset država Središnje i Jugoistočne Europe koje sudjeluju u natjecanju (Slovačka, Rumunjska, Mađarska, Bugarska, Ukrajina, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Srbija i Austrija te Izrael).

26. ožujka 2019.

PA tour 2019

Srdačno Vas pozivamo da posjetite Siemens prezentacijsko vozilo procesne mjerne i regulacijske, te automatizacijske i komunikacijske opreme u Hrvatskoj.

22. ožujka 2019.

Četvrto izdanje projekta SIM(P)ATIC PLC+ Challenge buduće inženjere iz Hrvatske, Slovenije i Srbije priprema za rad u stvarnoj okolini

Četvrto izdanje natjecanja SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2018 koji je inicirala studentska udruga EESTEC, a podržali fakulteti elektrotehnike u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji te Siemens, započinje 3. travnja kada kreću prijave za studente elektrotehnike diljem regije. Ovaj projekt mladim i perspektivnim budućim inženjerima pruža detaljniji uvid u problematiku s kojom se inženjeri inače susreću u industrijskoj automatizaciji u svrhu što bolje pripreme za rad u stvarnoj okolini.

12. ožujka 2019.

Siemens je predvodnik u europskim patentnim prijavama

Siemens je 2018. godine podnio više patentnih prijava nego bilo koja druga tvrtka u Euopi, čime je zauzeo prvo mjesto na ljestvici prijava Europskog patentnog ureda.