Close share layer

Share this page on...

Kontakt za medije

Sonja Nušinović Popovac 

Tel.: 01 6105 005

 sonja.nusinovic@siemens.com

Organizacija

Komunikacije

Siemens Press Award 2019


SIM(P)ATIC PLC radionica


Novosti


12. ožujka 2019.

Siemens je predvodnik u europskim patentnim prijavama

Siemens je 2018. godine podnio više patentnih prijava nego bilo koja druga tvrtka u Euopi, čime je zauzeo prvo mjesto na ljestvici prijava Europskog patentnog ureda.

5. veljače 2019.

FERIT, Siemens, Atos i ATO Inženjering potpisali sporazum o suradnji u području kibernetičke sigurnosti industrijskih sustava

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (FERIT), Siemens Hrvatska, Atos Convergence Creators i ATO Inženjering danas su u Osijeku sklopili Sporazum o suradnji na znanstvenim, istraživačkim, razvojnim, obrazovnim i komercijalnim projektima u području kibernetičke sigurnosti industrijskih sustava.

31. siječnja 2019.

Siemensova večer okrenuta budućnosti

Frontrunner 4.0 naziv je gala događanja koje je Siemens Hrvatska organizirao za svoje kupce, partnere i goste kako bi zajednički odgovorili na pitanja kakva nas budućnost očekuje te koju će ulogu u njoj imati digitalizacija, umjetna inteligencija (AI), računalna lingvistika te hoće li nas zaista zamijeniti roboti.

16. listopada 2018.

POTPISAN UGOVOR IZMEĐU HOPS I SIEMENS U SKLOPU PROJEKTA SINCRO.GRID

U sklopu implementacije europskog projekta naprednih mreža Sincro.Grid u Zagrebu je danas potpisan ugovor „Ugradnja regulacijske prigušnice 100MvAr u TS Mraclin“ između Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS-a) i Siemensa.