Close share layer

Share this page on...

Kontakt za medije

Sonja Nušinović Popovac 

Tel.: 01 6105 005

 sonja.nusinovic@siemens.com

Organizacija

Komunikacije

Siemens Press Award 2018


SIM(P)ATIC PLC radionica


Novosti


17. rujna 2018.

Digitalni trendovi Kiberneticka sigurnost

Siemens Hrvatska je organizirao prvo u nizu stručnih okupljanja kojim kompanija želi pokrenuti dijalog o trendovima, izazovima i perspektivi koje donosi digitalizacija i digitalno doba. Panel naziva „Digitalni trendovi – Kibernetička sigurnost“ pokrio je neizbježne posljedice digitalizacije – rizike od kibernetičkih napada te važnost kibernetičke sigurnosti ne samo za konvencionalne računalne sustave, već i za Industriju 4.0 te energetsku, prometnu i drugu ključnu infrastrukturu.

21. svibnja 2018.

Raspisan natječaj za nagradu Werner von Siemens za studente FER-a u Zagrebu

Siemens d.d. Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva objavljuju natječaj za dodjelu godišnjih nagrada za najbolje studentske radove studenata FER-a s primjenom u područjima digitalizacije, elektrifikacije i automatizacije za akademsku godinu 2017./2018.

21. svibnja 2018.

Novi pametni termostat Siemens

Siemensova divizija Building Technologies predstavlja novi pametni termostat za regulaciju grijanja stambenih zgrada. Pametni termostat RDS110 možete pripremiti za upotrebu u samo nekoliko minuta i može se kontrolirati preko aplikacije za mobilne telefone.

23. travnja 2018.

Siemens obilježio 20 godina suradnje s FER-om i 60 godina SIMATIC-a

Na Svečanoj akademiji održanoj u petak 20. travnja u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva obilježene su dvije važne obljetnice – 20 godina suradnje ove ugledne obrazovne institucije i kompanije Siemens Hrvatska te 60 godina Siemensovih automatizacijskih sustava SIMATIC.