Close share layer

Share this page on...

Kontakt za medije

Sonja Nušinović Popovac 

Tel.: 01 6105 005

 sonja.nusinovic@siemens.com

Organizacija

Komunikacije

Siemens Press Award 2018


SIM(P)ATIC PLC radionica


Novosti


16. listopada 2018.

POTPISAN UGOVOR IZMEĐU HOPS I SIEMENS U SKLOPU PROJEKTA SINCRO.GRID

U sklopu implementacije europskog projekta naprednih mreža Sincro.Grid u Zagrebu je danas potpisan ugovor „Ugradnja regulacijske prigušnice 100MvAr u TS Mraclin“ između Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS-a) i Siemensa.

19. rujna 2018.

Odabrana hrvatska finalistica prve faze novinarskog natjecanja Siemens CEE Press Award 2018

Prvi dio regionalnog novinarskog natjecanja Siemens CEE Press Award 2018 je završen odabirom najboljeg novinarskog rada na temu „Digitalna budućnost gradova, industrije i energetike“ u svakoj od deset država središnje i jugoistočne Europe koje sudjeluju u natjecanju (Slovačka, Rumunjska, Mađarska, Bugarska, Ukrajina, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Srbija i Austrija te Izrael).

17. rujna 2018.

Digitalni trendovi Kiberneticka sigurnost

Siemens Hrvatska je organizirao prvo u nizu stručnih okupljanja kojim kompanija želi pokrenuti dijalog o trendovima, izazovima i perspektivi koje donosi digitalizacija i digitalno doba. Panel naziva „Digitalni trendovi – Kibernetička sigurnost“ pokrio je neizbježne posljedice digitalizacije – rizike od kibernetičkih napada te važnost kibernetičke sigurnosti ne samo za konvencionalne računalne sustave, već i za Industriju 4.0 te energetsku, prometnu i drugu ključnu infrastrukturu.

21. svibnja 2018.

Raspisan natječaj za nagradu Werner von Siemens za studente FER-a u Zagrebu

Siemens d.d. Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva objavljuju natječaj za dodjelu godišnjih nagrada za najbolje studentske radove studenata FER-a s primjenom u područjima digitalizacije, elektrifikacije i automatizacije za akademsku godinu 2017./2018.