Close share layer

Share this page on...

Kontakt za medije

Sonja Nušinović Popovac 

Tel.: 01 6105 005

 sonja.nusinovic@siemens.com

Organization

Komunikacije

Siemens Press Award


SIM(P)ATIC PLC radionica


Novosti


3. svibnja 2017.

Siemens Hrvatska predstavio je svoj portfelj proizvoda iz područja nafte i plina

Siemens Hrvatska predstavio je svoj portfelj proizvoda iz područja nafte i plina na  32. Skupu stručnjaka za plin u Opatiji čiji smo glavni pokrovitelj već dugi niz godina. Kao najveći skup ove vrste u ovom dijelu Europe, okupio je više od 600 sudionika iz 20 zemalja.

27. travnja 2017.

Raspisan natječaj za nagradu Werner von Siemens za studente FER-a u Zagrebu

Siemens d.d. Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva objavljuju natječaj za dodjelu godišnjih nagrada za najbolje studentske radove studenata FER-a s primjenom u područjima digitalizacije, elektrifikacije i automatizacije za akademsku godinu 2016./2017.

24. travnja 2017.

Suradnja Adidasa i Siemensa u digitalnoj proizvodnji sportskih proizvoda

Društva Adidas i Siemens danas su objavili da namjeravaju surađivati u digitalnoj proizvodnji sportskih proizvoda. U sklopu zajedničkog istraživačkog i razvojnog programa partneri će raditi na unaprjeđenju digitalizacije postrojenja SPEEDFACTORY društva Adidas kako bi se u njemu razvili uvjeti za brzu, vidljivu i individualiziranu proizvodnju.

3. travnja 2017.

Gubici u vodama - 2017

Preko 120 članova uprava, direktora i voditelja projekata javnih vodoprivrednih poduzeća sa područja Slovenije, Hratske i Bosne i  Hercegovine imalo je priliku po treći puta za redom prisustvovati na konferenciji čija je osnova tema gubici u vodama.