Building Technologies

Building Technologies svjetski je tržišni lider za sigurne, energetski učinkovite i ekološki prihvatljive zgrade i infrastrukturu. Kao tehnološki partner, konzultant, davatelj usluga, integrator sustava i dobavljač proizvoda, Building Technologies nudi sigurnost od požara, zaštitu u zgradama (kontrola pristupa, video nadzor), automatizaciju u zgradama, grijanje, ventilaciju i klimatizaciju zraka (HVAC), kao i proizvode i usluge za upravljanje električnom energijom.


Čime se bavimo

Visoka razina izvedbe zgrada, kombinirana s niskim operativnim troškovima dopušta našim kupcima optimiziranje troškova električne energije i pouzdanosti njihovih zgrada. Mi im pomažemo dostići te ciljeve pomoću usluga za upravljanje električnom energijom, kao i integriranim i automatiziranim rješenjima za zgrade koja su skrojena prema specifičnim zahtjevima kupca. Proizvodi za automatizaciju zgrada i sustavi za kontrolu grijanja, ventilaciju i klimatizaciju zraka, kao i osvjetljavanje i zamračivanje, koriste se u našim vlastitim rješenjima, a prodaju putem posrednih distribucijskih kanala.

Široki raspon integriranih rješenja za protupožarnu zaštitu i zaštitu u zgradama utemeljenu na IT-u koje nudi divizija Building Technologies, zajedno s povezanim uslugama, osigurava kontinuitet poslovanja, dugoročno štiti investicije i smanjuje izloženost kupaca riziku. U segmentu protupožarne zaštite, Building Technologies nudi vrhunske proizvode i sustave za detekciju vatre i plina, automatsko gašenje požara, kao i za alarme i sustave za upravljanje prilikom opasnosti; oni se prodaju putem niza distribucijskih kanala.

Ključna područja ove divizije uključuju specifična rješenja za podatkovne centre, bolnice, tvrtke za istraživanje prirodnih znanosti, zračne luke, hotele i opskrbljivače električnom energijom; komercijalne zgrade za međunarodne tvrtke; kao i infrastrukturu u gradovima. Building Technologies nudi napredna rješenja za krajnjeg korisnika, kako bi se osigurala maksimalna razina održivosti, energetske učinkovitosti i sigurnosti.