Képfeldolgozó szoftver és IT

Napjainkban az orvosi képalkotó diagnosztika szerves részét képezi a radiológiai informatika. A globális informatikai világ rohamos fejlôdése késleltetéssel ugyan, de kihatással van az egészségügyi szektorra, hiszen ezen a területen már kiforrott és megbízható technológiák ra van szükség. A folyamatos fejlesztések manapág már nem a technikai áttöréseket célozzák meg, mind inkább a hétköznapi felhasználás optimalizálását és kényelmesebbé tételét.

syngo.via

A syngo.via 3D rutin és speciális leletezési-, valamint képkiértékelési hatékony megoldás - ezáltal értékes időt takaríthat meg, lehetővé téve a leletezést végzők számára, hogy a középpontban a vizsgálat kiértékelése kerüljön.


syngo.plaza

A syngo.plaza a Siemens agilis megoldása a PACS és leletező feladatokra, ahol egy munkahelyen valósul meg a 2D, 3D és 4D leletezés.
A Siemens Healthcare IT szakértelemét alapul véve a syngo.plaza úgy lett tervezve, hogy megfeleljen a vizsgálat leletezésével szemben támasztott mindenkori elvárásoknak oly módon, hogy széles skáláját integrálták a klinikai applikációknak és eszközöknek, mely hatékonyabbá és gyorsabbá teszik a vizsgálatok kiértékelését.


syngo Dynamics

A Siemens kardiológiai informatikai rendszere biztosítja a személyre szabott megoldásokat az egészségügyi szolgáltatók számára. A syngo ® Dynamics multimodális érrendszeri képalkotó- és információs rendszer.A syngo.via ennek a rendszer tökéletes kiegészítőjeként szolgál - a nagy teljesítményt igénylő, komplex elő- és posztprocesszálást igénylő esetekre.
A Siemens kardiológiai informatikai rendszere betegközpontú betekintést nyújt fókuszba a szív-és érrendszeri mérésekkel. Ezen felül megkönnyíti a vizsgálatok kiértékelést, a leletírást és a vizsgálati értékek megosztását egy egyszerű kezelőfelületen keresztül.
A syngo ® Dynamics rendszer egyben valósítja meg a digitálisan keletkezett vizsgálati anyagok küldését, megjelenítését, tárolását, archiválását és természetesen a kivánt manipulálást, mérést és a leletkészítést.


teamplay

Connect, compare, collaborate