Ultrahang

A Siemens ultrahang berendezések és gépek javítják a dignózis minőségét jobb képalkotási teljesítménnyel és adaptív technológiákkal. A portfóliónkban szereplő ultrahang gépek és szonográfiás berendezések sokoldalúságuknak és funkcionalitásuknak köszönhetően megfelelnek a klinikai elvárásoknak, amelyre szükség van a páciensek diagnosztizálásához.

Általános képalkotás

Fokozza a klinikai ellátási potenciált. Páratlan képminőséggel és  élvonalbeli sokoldalúsággel a klinikai alkalmazások teljes körében. A Siemens ultrahangos képalkotó rendszerek növelik a diagnozisok megbizhatóságát ezzel javítva a páciens kezelések kimenetelét.


Szív- érrendszeri képalkotás

A Siemens továbbfejlesztett echocardiográfiás technológiája  kivételes képalkotási teljesítménnyel támogatja a valósidejű eredményeken alapuló pontos döntéshozatal megbízhatóságát.


Emlő-diagnosztika

Az ultrahang rendszereink kiterjesztik a klinikai lehetőségeket és gördülékenyebbé teszik az ermlővizsgálati protokollt. A technológiánk  fejlettebb betekintést biztosít az emlő térfogatába, sűrűségébe és szöveti deformációjába, továbbá az ACUSON S2000 ABVS életteli képeket biztosít sűrű emlők esetében is.


Szülészet- Nőgyógyászat

A Siemens szülészet-nőgyógyászati rendszerei és technológiái a nőgyógyászat területén is fokozzák a klinikai teljesítőképességet páratlan képalkotási teljesítmény biztosításával.


Betegágy melleti vizsgálatok

A Siemens fejlett betegágy melletti ultrahang rendszerei kiváló képminóséget biztosítanak hordozható és tartós gépekkel, melyek alkalmazkodnak a klinikai környezethet, így támogatva a legmagasabb szintű ellátást a körülményektől függetlenül.


Opciók és upgrade-k

A Siemens kiterjeszti a klinikai lehetőségeit a piacvezető ultrahang berendezés upgrade-ek segítségével, melyeket úgy terveztek, hogy javítsák a munkafolyamatokat, a klinikai teljesítményt és az ellátás minőségének következetességét.


Klinikai képgaléia

A Siemens ultrahangok klinikai képgalériája bemutatja a Siemens innovatív technológiáit, amelyeket a jelen egészségügyi környezet elvárásainak megfelelően fejlesztettek ki.