Miért a Siemens PSE-hez?

 

Cégünk az elmúlt évek egyik legdinamikusabban fejlõdõ szoftverfejlesztõ vállalata. Míg 1993-ban 42 kollégával kezdtük a munkát, mára dolgozóink száma ennek többszöröse.

Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk dolgozók szinte valamennyien diplomások, a legtöbben informatikus, programozó matematikus vagy  villamosmérnök végzettséggel rendelkezõk. Szeretünk csapatban dolgozni és fontosnak tartjuk az állandó szakmai tobábbképzésünket is. Angolul szinte valamennyien tudunk és egyre többet használjuk a németet is.

Tudjuk, hogy cégünk sikere a munkatársainkon múlik, ezért cégünk vezetõsége mindent megtesz azért, hogy a munkát hatékonyabbá tegyük. 

Új irodaházunkban, amely a budapesti Hungária körúti "Siemens-birodalom"-ban található, már 21. századi körülmények között végzik fejlesztõink a munkájukat: korszerû technikai eszközökkel és pár fõs irodákban, kellemes körülmények között dolgoznak munkatársaink.

Mindenben támogatjuk az egyéni képességek továbbfejlesztését: rendszeresen szervezünk szakmai és vezetõi tréningeket, nyelvtanfolyamokat.

Ezen kívül a rendszeres belsõ rendezvények, szabadidõs programok lehetõséget adnak arra,  hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást és fiatalos, baráti légkör alakuljon ki a vállalatnál. Az alapos munkáért és szakismeretért cégünk versenyképes jövedelmet és szociális juttatások széles körét kínálja.

2011.09.18. | Author: CMT HU Kommunikáció - Fekete Dorottya