Sajtóhírek, információk

Over-the-top TV

Újdonság a Siemenstől: OVER-THE-TOP TV.Válassza ki kedvenc filmjét az okostelefonján vagy tábla pc- jén, csak egy mozdulat és már indul is a tv képernyőjén. Használja  ki az OTT (OVER-THE-TOP) tv-ben és az IPTV-ben rejlő üzleti lehetőségeket egyszerre! Lépjen  be az OTT TV-vel a piacra kockázat nélkül! Kíváncsi rá, hogy hogyan? Nézze meg a videót az alábbi linken:


Költségoptimalizálás a Siemens PSE Kft. új megoldásaival

Az új gazdasági év a Siemens PSE Kft. életében jelentõs változást hozott. A cég 2010. október 1-jével szervezetileg átalakult, és a Siemens konszern Communications, Media and Technology (CMT) egységének részét képezi. Az elmúlt évek folyamán a külföldi ügyfelek száma volt mérvadó, a jövõre nézve azonban a legfontosabb célkitûzés, hogy a Siemens PSE Kft. a magyar piacon is jelentõs szerepet töltsön be. A cég ennek érdekében több, a hazai vállalkozásokat segítõ újítással állt elõ. Válságos idõkben fokozott jelentõséggel bír a költségoptimalizálás. Ennek érdekében az IT és hálózati infrastruktúra, valamint az erre épülõ szolgáltatások és üzleti folyamatok megfelelõ kezelése is hangsúlyossá vált – mondta Szekendy Ákos, a Siemens PSE Kft. ügyvezetõ igazgatója. Emellett napjainkban, a termékek és szolgáltatások kiélesedett árversenyében az is számít, hogy miként vagyunk képesek megtartani ügyfeleinket. Az ügyfél-elégedettség különleges, kiemelkedõ és egyénre szabott megoldásokat igényel.

CONDIS - a hatékony erőforrásmenedzsment eszköze

CONDIS® a hatékony szolgáltatás és erõforrás-menedzsment alapja - a hálózati infrastruktúra ésszerûsítésén túl - a teljes körû és precíz nyilvántartás. A hálózatok komplexitásának és a folyamatos fejlesztések okozta heterogenitásának következtében ez azonban egyre bonyolultabb feladat. Ha kicsúszik a kezünkbõl az irányítás, adat-inkonzisztenciák, adattemetõk keletkeznek, ami növeli a hibaelhárítás idõigényét és egészében véve az üzemeltetési költségeket. A nyilvántartások konszolidálása egy felhasználóbarát eszköz segítségével azonban megoldja az említett alapvetõ problémákat. A CONDIS nevet viselõ rendszer legfontosabb ismérve a heterogén technológiák és kulcsfolyamatok beépített támogatása, valamint az automatizálási funkciók és a hatékony szolgáltatásmenedzsment. A rendszer bevezetése már rövidtávon is segíti az üzemeltetési költségek csökkentését és a meglévõ eszközök hatékony kihasználását.

CRM megoldások

Siemens CMT CRM megoldásai szintén a felhasználók üzleti folyamatait támogatják, elõsegítik az ügyfelek minél hatékonyabb és körültekintõbb kiszolgálását. Ennek hátterében az áll, hogy CRM megoldásaink többek, mint egyszerû szoftvertelepítések. Ügyfeleink egy testreszabott, saját üzleti modelljüket minden tekintetben támogató és hatékonyságnövelõ megoldást kapnak, amelyben a Siemens CMT számos korábbi CRM projekt tapasztalatait ötvözi. A CRM rendszerek tervezéséhez, kivitelezéséhez, valamint üzemeltetéséhez és karbantartásához hazai szakembereink biztosítják a hátteret. A Siemens CMT a CONDIS és a CRM rendszerek bevezetését javasolja, a megoldások elérhetõek licenszelt és felhõ alapú szolgáltatás változatban is.(Kivonat a Figyelõ 2010.12.09-i számából)

2011.09.18. | Author: CMT HU Kommunikáció - Fekete Dorottya