SPC termék család

Rövid rendszer ismertető

Fejlett biztonsági rendszer egy fejlődő világba

Az SPC behatolásjelző rendszerek ötvözik a páratlan rugalmasságot és méretezhetőséget egészen 512 vezetékes /120 vezeték nélküli zónáig.

Minden SPC központ úgy lett tervezve, hogy megfeleljen az EN 50131 szabványnak, továbbá sokoldalú működési és riasztó menedzsment funkciókat kínáljon. A közös rendszer összetevők szabadon variálhatók és illeszthetők a rendszerhez, ezenkívül csatlakoztathatunk számos detektorokat és perifériákat az Intrunet vezetékes és vezeték nélküli termék családból, a rendszer kívánt bővíthetősége érdekében.

Egyszerű rendszer üzembe helyezés érhető el, köszönhetően a számos konfigurációs eszköznek és a nagy sebességű / nagy kiterjedésű busz hálózatnak, mely biztosítja a magas hibatűrést. A "look & feel" szellemiségben készített hardverek, konfigurációs szoftverek és rendszeresített eszközök megkönnyítik a telepítést és a beállítást, ennek köszönhetően legkézenfekvőbb működtetést biztosít. Az időtálló és nagy teljesítményű processzor technológiájának köszönhetően, az SPC sorozat kifinomult működést kínál - beleértve a fejlett ajtó vezérlő rendszerét és „true/igazi” rendszer particionálást - minden alkalmazási mérethez és kritériumhoz, széles választékkal a bővítésekhez vagy frissítésekhez.

  • Kompatibilis az összes Intrunet termék család vezeték nélküli érzékelőivel és egyéb perifériáival

  • Fejlett ajtó menedzsment funkciók

  • Széleskörű kommunikációs lehetőségek

  • Távoli és helyszíni programozás és vezérlés

  • Egyszerű rendszer tervezés és telepítés a közös rendszer összetevőkkel

  • Nagy hiba tűrés, a megbízható X-BUS koncepciónak köszönhetően (megvalósítható hurok illetve vonal topológia) 

  • Megfelel az EN50131 Grade 2. és 3. szabványoknak


Erőteljes távoli szolgáltatások

Helyszíni mérnöki idő minimálisra csökkentését segíti a távoli karbantartás és kezelés, amit az egyedi Web szerver, vagy egy PC az SPC Pro programmal tesz lehetővé. Mindkettővel a mérnököknek teljes körű hozzáférése lehet a szerviz funkciókhoz (a biztonságos hitelesítéssel / jogokkal), szélessávú LAN vagy GSM / PSTN adatkapcsolaton keresztül.


SPC belső web szerver

A belső Web szerver SPC5000 és SPC6000 központokon lehetővé teszi a felhasználóknak, vagy mérnököknek, hogy távolról bejelentkezzenek bármilyen PC-ről és ellenőrizhessék a rendszer és zónák állapotát, valamint a naplót és végrehajtsanak néhány programozási műveletet IP kapcsolaton keresztül (SPC6000), mint például a terület élesítése vagy kikapcsolása. A " system alerts user page / rendszer riasztás felhasználói oldal" tájékoztatást nyújt minden riasztásról, melyet a felhasználó törölhet vagy a zónát kikapcsolhatja. A riasztási jel (vagy zóna) és pillanatnyi állapota jelenik meg együtt a lehetséges intézkedésekkel, ami a felhasználónak elérhető, minden egyes riasztási állapothoz. Ez lehetővé teszi a hibák kikapcsolását a helyre állítás idejéig anélkül, hogy befolyásolná a rendszer teljesítményét.

Felhasználók vagy mérnökök be tudnak jelentkezni bármilyen távoli számítógépről, hogy ellenőrizhessék a riasztás állapotát, megtekintsék az eseménynaplót, vagy ki / be kapcsolják a különböző területeket. A felhasználók SMS üzeneteken keresztül értesítést kaphatnak az eseményekről, sőt SMS parancsokkal vezérelhetik a központot GSM hálózaton keresztül (élesítés, rész élesítés, riasztás nyugtázása).


SPC Com – riasztás kezelő szoftver

Az SPC Com a riasztást fogadó, felügyeleti szoftver (SPC6000 IP-n keresztül), mely grafikus állapot megjelenítést biztosít a rendszerhez csatlakoztatott összes SPC központról. Ez lehetővé teszi az események gyorsabb kivizsgálását és beavatkozását. A riasztásra tett intézkedéseket naplózni lehet, illetve a felhasználó segítése céljából megjeleníthető egy útmutató a riasztás kezelés lépéseiről, a megfelelő intézkedések végrehajtása érdekében.


SPC Pro - programozói szoftver

Az SPC Pro szoftver lehetővé teszi a központ gyors konfigurálását vagy frissítését egy PC felhasználásával. A szoftver támogatja a közvetlen és távoli kapcsolatokat, RS232, USB, vagy IP-n (SPC6000) keresztül. Rendszer opciók dinamikus menükön, legördülő listákon keresztül érhetők el melyek az összes funkcióhoz hozzáférést biztosítanak.Továbbá a szoftver hozzáférést biztosít a rendszer állapothoz és az eseménynaplóhoz. A "Cause & Effects" programozási opció lehetővé teszi a kimenetek aktiválását kiváltó események szabad csoportosítáasát (például: zóna állapot változása, rendszer vagy terület kimenet, a felhasználó PIN, Kezelő gyorsbillentyűk, és a naptárak