SiPass Integrated termékcsalád

Rövid rendszer ismertető

Megbízható beléptető rendszer bármely méretű alkalmazáshoz

A SiPass integrated beléptető rendszer egy megbízható és szinte teljes mértékben testre szabható beléptető rendszer, amellyel megvalósítható a kompromisszumok nélküli biztonság és felhasználóbarát kezelést biztosít. A rendszer megfelel egy általános beléptető rendszerrel szemben támasztott követelményeknek az egyszerű felhasználástól egészen a komplex alkalmazások kezeléséig. Alkalmas néhány ajtós rendszerektől egészen a több tízezer belépési pont (ajtók, kapuk, liftek, sorompók) kezelésére egyaránt akár több telephely együttes kezelésére. Egyszerűen illeszhető bármely külső rendszerhez, legyen az bérszámfejtő rendszer vagy munkaidő lekérdező rendszer, de kiválóan alkalmas egy behatolásjelző- vagy egy tűzjelző rendszer kiegészítésére is.


Rugalmas, testre szabható és biztonságos

Rugalmas és testre szabható funkcióinak köszönhetően alkalmas az egyszerűbb alkalmazásoktól a bonyolultabb alkalmazások kezelésére egyaránt. A felhasználók száma illetve a belépési pontok száma a rendszerben végtelennek tekinthető. A rendszer kezelése a különböző jogosultsági szinteknek megfelelően valósítható meg.

Ha a felhasználók száma vagy belépési pontok száma kinőtte a meglévő beléptető rendszert, akkor egy új SiPass integrated rendszer telepítésével bővíthető a beléptető rendszer, megtartva akár a meglévő kártyaolvasókat és belépő kártyákat.

Az egyszerű kártyás beléptetéstől a maximális biztonsági funkciókig szinte minden megvalósítható úgy, mint például az ujjlenyomat olvasós egyedi beléptetés, CCTV kamerával kombinált belépési pont ellenőrzés, kísérővel történő beléptetési engedélyezés, anti-passback funkció, liftvezérlés, fényképes kártya megjelenítés, HR interfész, stb..Rendszer integráció

A SiPass integrated alkalmas videós megfigyelő rendszerek, behatolásjelző rendszerek és tűzjelző rendszerek integrációjára is - Siemens vagy egyéb más rendszerek - akár egy globális biztonsági rendszerként működve. Integrálható rendszerek illetve megoldások például:

 • SISTORE digitális rögzítők interfész

 • Wiegand olvasók illesztés

 • MIFARE olvasók illesztés

 • Felhasználók adat exportálás / importálás 

 • SIMATRIX CCTV interfész vagy idegen CCTV rendszerek illesztése

 • Behatolásjelző rendszer integráció


Szoftverek

A SiPass integrated rendszerhez az alábbi alap szoftvercsomagok érhetők el:

 • SiPass Starter - 16 ajtó, 1'000 kártya, MSDE adatbázis, 1 server / 1 kliens (nem bővíthető)

 • SiPass Standard - 24 ajtó, 1'000 kártya, MSDE/SQL adatbázis, 1 szerver / 1 kliens (bővíthető)

 • SiPass Facility - 32 ajtó, 5'000 kártya, MSED/SQL adatbázis, 1 szerver / 2 kliens (bővíthető)

 • SiPass Optima - 64 ajtó, 10'000 kártya, SQL adatbázis, 1 szerver / 3 kliens (bővíthető)

 • SiPass Corporate - 128 ajtó, 25'000 kártya, SQL adatbázis, 1 szerver / 5 kliens (bővíthető)

Az alap szortvercsomagok bővíthetők mind további ajtókkal (belépési pontok) valamint további kártyákkal (felhasználók) illetve különféle szoftveres alkalmazásokkal úgy, mint liftvezérlő modul, CCTV integrácó vagy fényképes kártya megjelenítés és szerkesztés.


Hardver elemek

A rendszer lelkét maga a kontroller egység vagy egységek alkotják. A kontrollerek kommunikálnak a központi szerver számítógéppel valamint magukkal a terepi eszközökkel. Egy kontroller egység 96 belépési pont vezérlését képes ellátni. IT hálózat kimaradása esetén a kontrollerek képesek megtartani a szoftveres beállításokat valamint eltárolni az eseményeket. 

A terepi eszközök széles választéka áll rendelkezésre úgy, mint ajtó vezérlő és olvasó illesztő modulok (1, 2 vagy 8 olvasóhoz), bemeneti illesztő modulok, vezérlő modulok, különböző technológiával működő kártyaolvasók, kódzárak, biometrikus olvasók, stb.. 

Továbbá az olvasók által olvasott különböző kártyák és tag-ek.