Acvatix szelepek és szelepmozgatók

Szelepek és szelepmozgatók központi HVAC rendszerekhez

Működjenek akár vízzel, gőzzel, vagy hőátadó olajjal, a központi HVAC rendszerek állítják elő és osztják szét az épületek, zónák vagy helyiségek komfortos hőmérsékletéhez szükséges fűtési- vagy hűtési energiát. Az Acvatix szelepek és szelepmozgatók minden létező típusát kínálja, bármely felmerülő központi HVAC rendszeriigény kiszolgálására. Az Acvatix segít az épületeknél elérni a az EN 1532 (Épületek Energiahatékonysága) Európai Uniós szabvány szerinti legmagasabb energiahatékonysági osztályba való besorolást.

Szelepek és szelepmozgatók szobákhoz és zónaalkalmazásokhoz

A helyiség és zónaszabályozók különálló szobákban illetve egyéb helyiségekben biztosítják a kívánt komfortot. Az Acvatix termékei sokféleképpen kombinálhatók, ezzel is elősegítve a valóban optimálisnak nevezhető helyiség- és zónaszabályozás megvalósulását, és nem utolsó sorban tényleges energia és költségmegtakarítását. Az Acvatix választásával Ön is kifejezi elkötelezettségét a környezetvédelem aktualitása és fontossága mellett, hisz olyan termékek mellett teszi le a voksát, amelyek újrahasznosítható anyagok felhasználásával készülnek a legszigorúbb Siemens normák szerint. Praktikus kezelés és karbantartásmentes működés jellemzi ezen termékeket.

Magnetikus szelepek HVAC, hűtési és ipari alkalmazásokhoz

Az egyedi mágneses működési elv jelentősen gyors és pontos szabályozást tesz lehetővé, tehát olyan alkalmazásokhoz ajánlott, ahol a más elven működő készülékek túl lassúak. A pontos és nagyon gyors beállás, a rövid futásidő a finom elmozdulási képesség biztosítja még nehéz, extrém üzemi körülmények mellett is a megbízható működést. A jelentősen egyszerű tervezés, a szerelés, az üzembehelyezés, és az alacsony karbantartási igény energia és pénz megtakarítást tesz lehetővé. A környzetvédelmi és termék standardokkal meglévő kompatibilitásnak köszönhetően a magnetikus mozgatókkal felszerelt szelepek minden előírást kielégítenek. A termékek fejlesztése, gyártása és szisztematikus tesztelése a Siemens nemzetközi szabványai szerint történik.

Author: Guszt Péter