Alállomási irányítástechnika

Close share layer

Share this page on...

Alállomási irányítástechnika

A SICAM termékvonal moduláris és felhasználóbarát kialakítású megoldásokat kínál a legegyszerűbb igényektől a bonyolult alállomási konfigurációkig. A rendszer gyorsan és rugalmasan bővíthető. A SICAM termékcsalád mindenben teljesíti a modern alállomási irányítástechnikai rendszerekkel szemben támasztott követelményeket, és ezeken felül a PLC-k világából örökölt jelfeldolgozó funkciók ellátására is képes. A rendszert nyílt, rugalmas kommunikáció, valós idejű (1ms felbontású) adatkezelés és nagy megbízhatóság jellemzi. A SICAM rendszer lehetőséget nyújt projektspecifikus megoldásokra a helyi automatizálási funkciók figyelembe vételével.


Sicam PAS

A SICAM PAS (Power Automation System) alállomási irányítástechnikai rendszer teljes mértékben eleget tesz azoknak a követelményeknek, amelyek ma és a jövőben a decentralizált elrendezésű irányítástechnikai rendszerekkel szemben felmerülnek. A SICAM PAS nyitott rendszerként került kialakításra, azaz a berendezés specifikus feladatainak rendszerbe integrálásához a szabványosított adatátviteli eljárások mellett felhasználói csatlakozási felületeket is kínál.

A SICAM PAS így egyszerű módon iktatható be már meglévő rendszerekbe és alkalmazható a rendszerintegrálás feladatainak ellátására. Modern diagnosztikai lehetőségeivel optimálisan támogatja az üzembe helyezést és a karbantartást. A SICAM PAS alkalmas kapcsolóberendezések egyetlen központi alállomási számítógépről (Station Unit) történő üzemeltetésére; de hasonlóképpen alkalmas erre további SICAM PAS rendszerekkel vagy további alállomási irányítástechnikai készülékkel együttműködve is. Ebben az összekapcsolt rendszerben a kommunikáció nagy teljesítményű Ethernet-LAN-ra épül.

A SICAM PAS szolgáltatási jellemzői és moduláris bővíthetősége révén az alkalmazási területek széles spektrumát fedi le és támogatja a decentralizált elrendezésű kapcsolóberendezés-konfigurációkat.