Információk

 

Website

A Kisfeszültségű energiaelosztás és villanyszerelés üzletág nemzetközi honlapja egy központi platform az információkhoz való hozzáféréshez.

Az honlap különböző csatornákon keresztül kínál minden lényeges információt, úgy, mint termékekkel kapcsolatos hírek, teljes portfólió áttekintés és referenciák. Továbbá információkat talál a fenntartható energia stratégiákról (elektromobilitás, fotovoltaikus, energia hatékonyság, stb.), hírekről és multimédia tartalmakról.

Egy kiterjedt termékkereső és intelligens linkbox egészíti ki a szolgáltatásaink körét.


Információs és letöltő központ

A legfrissebb katalógusokat és termékismeretőket a nemzatközi információs és letöltő központunkon keresztül lehet elérni angol illetve német nyelven


Letöltések

A rendelkezésre álló magyar nyelvű anyagokat innen lehet elérni


Hírlevél

Egy új dokumentáció közzététele? Új alkalmazások a Service és Support Portálon? Egy új műszaki folyóirat kiadása? Melyik termék innovációk állnak rendelkezésre? Mik a jelenlegi tendenciák a kisfeszültségű energiaelosztás és installációtechnika területén? A hírlevél portál a hírlevelek széles választékát kínálja a következő témakörökben:

Termékek & megoldások

Service & Support

Magazinok

Tréningek

Regisztráljon az ingyenes előfizetésért és teljes hozzáférést kínálunk a több mint 300 hírlevelünkhöz. Ezt néhány kattintással el is tudja intézni. Biztosítja Ön számára a tudáselőnyt: tartsa frissen az ismereteit a legutolsó trendekről, innovációkról, alkalmazásokról és egyéb témakörökről.

Képadatbázis

Minden termékfotó  2D rajz, 3D model és belsőáramköri rajz és szimbólum elérhető számos formátumban a képadatbázisunkban és ingyenesen letölthető


Partnereink

A partnereink közül az Önnek megfelelőt egy térképes kereső segítségével választhatja ki