Üzemletetés és szerviz

Service & Support Portál

A Szerviz & Support portál hozzáférést biztosít az összes termékinformációhoz és termék adathoz. Tartalmazza az összes műszaki dokumentumot a kisfeszültségű energiaelosztás és installációtechnika területének termékeiről. Pl.:

 - Kézikönyvek/használati útmutatók

 - Jelleggörbék

 - Engedélyek / Tanúsítványok

A GYIK a gyakran ismételt kérdések listája. Egy külön fórum áll rendelkezésre a speciális műszaki kérdések megvitatására. Személyre szabott kézikönyvek hozhatóak létre a „My Documentation Manager” funkció alatt. A CAx online generátor egy gombnyomással biztosítja a naponta frissített CAx adatokat.

CAx online generátor

A CAx online generátor támogatja a konfigurációs adatok megszerzését és feldolgozását 80%-os időmegtakarítással. Minden projektre vonatkozó adatot egy gombnyomásra biztosít. Ez megszünteti a fáradságos keresést a projekt adataiban, katalógusokban és egyéb információs forrásokban. Egyszerűen csak tegye a bevásárlókosarába, hogy a kívánt CAx adatok haladéktalanul biztosítsák Önnek a letöltést – ingyen, áttekinthetően és frissen.

A következő CAx adattípusok elérhetőek:

 - 2D-s méretlapok

 - 3D-s modellek

 - Kapcsolási diagramok

 - Készülékkapcsolási rajzok

 - EPLAN electric P8 makrók

 - Adatlapok

 - Kézikönyvek/használati útmutatók

 - Jelleggörbék

 - Minősítések

 - Termék képek

Ezek a termék törzsadatok megjeleníthetőek Excel-ben, CSV-ben vagy összhangban az ECAD komponens szabvánnyal.

„My Documentation Manager”

A My Documentation Manager támogatja Önt a műszaki dokumentumok egyedi összeállításában. Válassza ki azokat a fejezetek, amelyek Önt érintik, a projektet vagy a vásárlót a szabványos dokumentumokból (kézikönyv/használati útmutató) és strukturálja őket a szükség szerint. A dokumentumkeresést és a kiválasztási funkciókat megkönnyítik a kényelmes összeállítást a drag&drop-on keresztül. A dokumentáció a kívánt nyelven és formátumban jelenik meg.

Automatikusan értesít a frissítésekről – ezért Ön mindig jól informált marad. Regisztráljon a teljes működési kör ingyenes használatához és részesüljön a hatékonyan összeállított egyéni dokumentációk előnyeiből.

Támogatási kérelem

A támogatási kérelem funkció 24/7 támogatást kínál technikai kérdésekkel. Tegye fel kérdését a technikai csoportunk szakértőinek online. Elegendő hely áll rendelkezésre a probléma leírására. Képeket, ábrákat és további fájlokat is könnyedén hozzá lehet csatolni. A személyes adatai lehetővé teszik, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel azért, hogy megadjuk a választ és a célzott tanácsadást. Releváns megoldást javasol az online támogatási rendszer a kérelem beírása közben – talán már ez is biztosítja a megfelelő megoldást az Ön számára?!

A GYIK rész tartalmazza a válaszokat a gyakran ismételt kérdésekre!

Technikai támogatás

A kisfeszültségű energiaelosztás és installációtechnika technikai támogatása támogatást nyújt minden technikai kérdésben termékeinkkel kapcsolatban – a szállítás megkezdése előtt és után is: pl.: termék kiválasztási kérdések, régi és új kódok átalakítása, különleges változatokra vonatkozó vizsgálatok, a termékeink által teljesített különleges követelmények, üzemben és folyamatos működés során.

2012.10.19. | Author: Name