Tervezés és rendelés

Industry Mall

Az Industry Mall támogatja Önt a választási és rendelési folyamat optimalizálásában valamint könnyű hozzáférést kínál az információkhoz minden termékcsoport esetében. Többek között tartalmazza az általános információkat a rendelkezésre álló mintákról és alkalmazási területekről valamint a műszaki és kereskedelmi termék adatait.  Rá tud keresni közvetlenül a termékre az adott termék számának beírásával vagy katalóguson keresztül (termék mester fa) és a gyors navigációs funkcióval. A műszaki kiválasztási eszköz segít Önnek, hogy korlátozza a termék kiválasztását. A bevásárlókosár következetesen mindig látható.

További hasznos funkciók az Industry Mall-ban:

 - Raktárkészlet ellenőrzés

 - Szállítási állapot követés

 - Termék és rendszer konfigurációk

Regisztráljon a teljes működési kör használatához.


Konfigurátorok

A rendszer konfigurátoraink megkönnyítik a részletes tervezést és konfigurálást. Segítik a kényelmes konfigurálást egyedi termékek vagy akár teljes tápvezeték esetében. Az optimális felhasználói útmutató biztosítja a gyors és hibátlan konfigurációs folyamatot. A hasznos súgószövegek megkönnyítik a megfelelő termék kiválasztását. Az adat egy egérkattintással generálódik. Ön rendelkezik a konfigurált elemek világosan strukturált listájával. A rendelési adatok mellett, az összes szükséges adat további feldolgozása biztosított.

Többek között ezeket tartalmazza:

 - Kapcsolási rajzok

 - Kapcsolatok vizualizálása

 - Műszaki információk

 - CAD adatok

 - Méretlapok

Az Industry Mall online rendelési rendszere lehetővé teszi a konfigurált alkatrészek közvetlen megrendelését.


SIMARIS szoftverek

A SIMARIS új szabványokat állít fel tekintettel az elektromos tervező szoftverre, mivel az sok munkát takarít meg az elektromos energiaelosztás méretezési, a szükséges eszközök meghatározása és az elosztótáblák miatt.  SIMARIS – elektromos számítási szoftver az elektromos tervezés valamennyi szakaszában:

 - SIMARIS design

 - SIMARIS project

 - SIMARIS curves