Modern környezettudatosság

A Siemens a lakosság számára változatos, és átfogó termék- és rendszerválasztékot kínál az innovatív háztartási berendezésektől kezdve, az energiahatékony világításokon át, egészen a biztonsági rendszerekig és az épület automatizálásig. A Siemens termékei a környezettudatosság figyelembevételével magas szintű életminőséget és biztonságot nyújtanak.Synco living otthon automatizálási rendszer

A Synco™ living othon automatizálási rendszer segít Önnek fűtési-, szellőzési-, légkondicionálási-, valamint világítási-, és árnyékolási- és számos egyéb otthoni rendszerek egyszerű és kényelmes vezérlésében.


Szobatermosztátok fűtéshez és/vagy hűtéshez

A Siemens Building Technologies felhasználóbarát termosztátcsaládot kínál minden fűtési, hűtési valamint Fan-Coil alkalmazáshoz. A stílusos megjelenéssel, mely eleganciát és egyszerűséget sugároz a legjobb termosztátot adjuk Önnek.


Kapcsolók és dugaszolóaljzatok

A kapcsolóink és dugaszolóaljzataink a design kezelőfelület széles választékát kínálják innovatív és biztonsági technológiájk alkalmazásával. A kezelőfelületetek egyszerűen és teljesen biztonságosan cserélhetőek, bármikor, amikor Ön megváltoztatja az enteriört.


Elektromos installációtechnika

Az igazi otthon tervezés alapja az elektromos installációtechnika. A Siemens intelligens megoldásokat nyújt az Ön számára, ezért korszerű berendezéseink kényelmi , biztonsági, és kommunikációsfunkciók átfogó választékát kínáljuk Önnek.


GAMMA épületfelügyeleti rendszerek

Hogyan lehet növelni a biztonságot és a kényelmet otthonainkban, és hogyan lehet közben energiát megtakarítani? Erre a problémára kínál megoldást Gamma Instabus rendszerünk, mely valóban minden igényét kielégítve nem hagy kívánnivalót maga után. A rendszer sokoldalúan gondoskodik kényelméről, Önnek csak a pihenésre kell koncentrálnia.


Otthoni tűz- és biztonságvédelmi rendszerek

A Siemens felismerte a minőség, a design, az innováció és megbízhatóság fontosságát - ezen értékek mind megtestesülnek a Siemens világelső tűz- és biztonságvédelmi termékeiben. Az integrált személetmód a Siemens termékeknél mind uralkodó nézet.