Modern környezettudatosság

A Siemens a lakosság számára változatos, és átfogó termék- és rendszerválasztékot kínál az innovatív háztartási berendezésektől kezdve, az energiahatékony világításokon át, egészen a biztonsági rendszerekig és az épület automatizálásig. A Siemens termékei a környezettudatosság figyelembevételével magas szintű életminőséget és biztonságot nyújtanak.Synco living otthon automatizálási rendszer

A Synco™ living othon automatizálási rendszer segít Önnek fűtési-, szellőzési-, légkondicionálási-, valamint világítási-, és árnyékolási- és számos egyéb otthoni rendszerek egyszerű és kényelmes vezérlésében.


Szobatermosztátok fűtéshez és/vagy hűtéshez

A Siemens Building Technologies felhasználóbarát termosztátcsaládot kínál minden fűtési, hűtési valamint Fan-Coil alkalmazáshoz. A stílusos megjelenéssel, mely eleganciát és egyszerűséget sugároz a legjobb termosztátot adjuk Önnek.


CONSTRUMA díjas RDS110 okostermosztát - a tökéletes helyiség komfortért

Az RDS110 a helyiséghőmérséklet szabályozást fejlett intelligenciával, hatékony öntanuló algoritmus alkalmazásával végzi, így tökéletesen pontosan képes biztosítani bármilyen hőtehetetlenségű rendszernél (padlófűtés vagy radiátoros, kicsi vagy nagy rendszer) a kívánt hőfokot. A páratartalom és légminőség érzékelő jele alapján további fejlett szabályozási eljárások aktiválhatók, a 2db univezális bemenet pedig további kiegészítő funkciók alkalmazását teszi elérhetővé. A professzionális épületfelügyeleti rendszerekből átvett „Zöld levél” funkció által az energiatakarékos üzemmódra való visszatérés egyetlen mozdulattal bármikor elérhető. Az intelligens szabályozásnak és kivételesen pontos hőmérséklettartásnak köszönhetően az EU minősítési rendszerén belül ez a termosztát A-osztályú, ErP4-es besorolású szabályozóként szerepel.


Kapcsolók és dugaszolóaljzatok

A kapcsolóink és dugaszolóaljzataink a design kezelőfelület széles választékát kínálják innovatív és biztonsági technológiájk alkalmazásával. A kezelőfelületetek egyszerűen és teljesen biztonságosan cserélhetőek, bármikor, amikor Ön megváltoztatja az enteriört.


Elektromos installációtechnika

Az igazi otthon tervezés alapja az elektromos installációtechnika. A Siemens intelligens megoldásokat nyújt az Ön számára, ezért korszerű berendezéseink kényelmi , biztonsági, és kommunikációsfunkciók átfogó választékát kínáljuk Önnek.


GAMMA épületfelügyeleti rendszerek

Hogyan lehet növelni a biztonságot és a kényelmet otthonainkban, és hogyan lehet közben energiát megtakarítani? Erre a problémára kínál megoldást Gamma Instabus rendszerünk, mely valóban minden igényét kielégítve nem hagy kívánnivalót maga után. A rendszer sokoldalúan gondoskodik kényelméről, Önnek csak a pihenésre kell koncentrálnia.


Otthoni tűz- és biztonságvédelmi rendszerek

A Siemens felismerte a minőség, a design, az innováció és megbízhatóság fontosságát - ezen értékek mind megtestesülnek a Siemens világelső tűz- és biztonságvédelmi termékeiben. Az integrált személetmód a Siemens termékeknél mind uralkodó nézet.