SITRAIN- Képzések az iparnak

A Siemensnél kiemelt fontosságú tevékenységnek tartjuk a magyarországi szakemberek képzését, és az innovatív technológiák megismertetését.
A Siemens SITRAIN képzéseken a résztvevők első kézből, a gyártótól sajátíthatják el a legújabb vezérléstechnológiákat, előnyt szerezve ezáltal a piaci szereplők között. A képzések célcsoportja széles palettán mozog: karbantartók, szervizszakemberek, üzemeltetők és üzembe helyezők, programozók, vagy akár döntéshozók is itt fejlesztik kompetenciáikat.
A tanfolyamok a teljes ipari területet lefedik. A résztvevők megismerhetik a SIMATIC automatizálási termékek, a SINAMICS hajtástechnikai berendezések valamint a SINUMERIK szerszámgép vezérlők működését.
Képzéseinket tapasztalt oktatóink, korszerű, speciálisan oktatási célokra kifejlesztett berendezéseinkkel, valamint oktatási segédanyagaink segítségével tartják. A tanfolyamokat Budapesten, Győrben és egyedi megrendelői igények esetén akár kihelyezetten is meg tudjuk szervezni.
A magyarországi SITRAIN oktatási központ portfólióján  túl anyaházunk további képzéseket kínál Németországban és Angliában, melyekre szintén a Siemens Zrt.-n keresztül történik a jelentkezés.
A résztvevők gyakorlat közeli, innovatív megoldásokkal és vevőspecifikus tudással gazdagodnak, melyet munkahelyükre visszatérve azonnal hasznosíthatnak.


Felnőttképzési engedély


A Siemens Zrt. 2018-tól felnőttképzési engedélyezett intézménnyé vált.  Ennek keretén belül 2019-től indítjuk 72 órás S7 PLC rendszer karbantartó és üzemeltető képzésünket . A képzés gyakorlati vizsgával zárul, melynek teljesítése esetén a résztvevők Siemens tanúsítványt kapnak.


Katalógus


Tekintse meg aktuális magyarországi tanfolyamainkat, melyek az üzemeltetői szinttől a haladó programozói szintig kínálnak magyar nyelvű oktatásokat!