Industry Mall

Gyorsan, hatékonyan, elektronikusan

A Siemens Industry Mall-ban megtalálja a Siemens ipari felhasználású termékeinek teljes portfólióját. A termékek kiválasztásán és megrendelésén kívül lehetőség van a rendeléskövetésre és a teljes bonyolításra is, időtől és helytől függetlenül.


Az Industry Mall előnyei


- Alacsony reakcióidejű kommunikáció
- Hatékony tervezési folyamatok
- Átlátható rendelési folyamat (raktárkészlet ellenőrzése, rendelések státuszának lekérdezése, szállítólevelek megjelenítése)
- Folyamatosan frissített adatok
- Ajánlatadási és tervezési fázis segítése


Az Industry Mall funkciói


- Termékinformációk, műszaki adatok, példák a felhasználáshoz
- Termék- és rendszerkonfigurátorok
- Szoftver és dokumentáció letöltési lehetőség
- Vevői árak megjelenítése a kosárban
- Raktárkészlet ellenőrzés
- Rendelésbonyolítás
- Rendelések státuszának megtekintése
- OCI kapcsolat a SAP-hoz a katalógus adataihoz


A használat feltételei


- Internet kapcsolat
- Internet Explorer vagy Firefox aktuális verziója
- Regisztráció a http://www.siemens.com/industrymall/hu oldalon


Rendeléskövetés


A rendeléskövetésnél megtalálja az összes Siemens DF&PD-hez beérkezett megrendelését, azokat is, amelyeket Ön nem az Industry Mall-ban rendelt meg. Bármikor meg tudja nyitni, ki tudja nyomtatni vagy el tudja menteni a rendeléshez tartozó szállítólevelet. A "Szállítmányozó"-ra kattintva meg tudja nézni, hogy éppen hol tart a rendelése.Termékrészletek és összehasonlítás


A Keresés funkció segítségével kereshet rá termékeinkre akár részleges cikkszám használatával is. A termékeket összehasonlíthatja egymással és hasznos kiegészítő adatokat találhat, többek között a következőket:
- Statisztikai anyagszám
- Súly
- Származási ország
Raktárkészlet ellenőrzés


A raktárkészlet ellenőrzés segítségével információt kaphat arról, hogy az adott termék szállítható-e az Ön által kért határidőre. Amennyiben a termék szállítható zöld jelzést fog látni. Sárga jelzés esetén a termék a kért határidőre  nem szállítható, de információt talál arról, hogy melyik határidőre igen.Törzsadat lekérdezés


Adatokat tölthet le az Ön cége által bizonyos időtartamban rendelt termékekről, letöltheti a bevásárlókosara tartalmát vagy akár a vevői cikkszámmal rendelkező termékspektrumot is. A letöltés az Ön által kiválasztott formátumban történik. A mezőválasztó segítségével igényeinek megfelelően alakíthatja az adatokat.
Ajánlatkérés


Az ajánlatkérés funkció segítségével ajánlatot kérhet Siemens kapcsolattartójától a bevásárlókocsiban található termékekre. A rendszer e-mailben küldi el a kapcsolattartónak az kosár tartalmát excel formátumban; másolatban Ön is megkapja a fájlt.Konfigurátorok


A konfigurátorok segítenek Önnek az igényeinek legjobban megfelelő termékek és rendszerek kiválasztásában. A kiválasztás során megadott adatok megfelelőségét a rendszer folyamatosan ellenőrzi. Lehetőség van az elkészített konfigurációk mentésére is.