e-számla

Gyors, egyszerű, környezetbarát

Az elektronikus számlázás funkció révén a papíralapú számlák nyomtatása, borítékolása és postázása már a múlté. A Siemens biztonságos elektronikus számlázás szolgáltatásának köszönhetően számláit olyan egyszerűen és hatékonyan kezelheti, mint még soha. Így nemcsak kevesebb időt és költséget fordít a számlázásra, de a környezetet is óvja. Az elektronikus számlák elküldése automatikusan történik.

Legújabb szolgáltatásunkkal szeretnénk egyszerűbbé és gyorsabbá tenni számláik kezelését, könnyíteni az adminisztrációs terheiken.

Az elektronikus számlák lényege abban áll, hogy a számlákat papírra nyomtatás helyett csak elektronikus úton bocsátjuk ki, majd továbbítjuk egy Önök által megadott e-mail címre.

Az elektronikus számlázás előnyei:

  • Gyors és egyszerű számlakezelés, amely megfelel minden hatályos jogszabálynak

  • Környezetbarát megoldás, hiszen a papírfelhasználás csökkentésével védjük környezetünket

  • A papíralapú számlák feldolgozási és archiválási költsége megtakarítható ( az elektronikus számlákat elektronikusan kell megőrizni és archiválni)

  • Biztonságos, hiszen nincs többé elveszett számla


Ahhoz, hogy az elektronikus számlázás az Önök számára is elérhető legyen, kérjük töltsék ki a regisztrációs felületet.


Nyilatkozhatnak írásban is az alábbi linken található nyomtatvány (szerkeszthető PDF) kitöltésével. A kitöltött nyomtatványt az e-billing.hu@siemens.com e-mail címre legyenek szívesek eljuttatni.


Felhívjuk figyelmét, hogy a gördülékeny számlázás érdekében lehetőség szerint olyan e-mail címet adjon meg, melyhez több felhasználó is hozzáférhet.