Siemens Industry Mall általános információk

Vendégkatalógus

A vendégkatalógus bejelentkezés nélkül is használható. Információkat kaphat termékekről vagy a termékkonfigurációról. Ahhoz, hogy az Industry Mall minden funkcióját használni tudja (pl. megrendelések indítása, megrendelések megjelenítése stb.) regisztrálnia kell. A regisztráció ingyenes.

Kattintson a mall kezdőoldalon (http://www.siemens.com/industrymall/hu) a felső részen található "Regisztráció"-ra.


Regisztráció és bejelentkezés

Regisztráció


A regisztráció az Industry Mall-ban négy lépésben történik.

 • Kattintson a Regisztráció-ra

 • Az Üdvözüljük fülön a regisztrációra vonatkozó utalásokat talál

 • A következő fülön adható meg a Felhasználói név és a jelszó. A jelszónak meg kell felelnie a következő kritériumokból legalább háromnak:
  - Tartalmaznia kell 1 kis betűt
  - Tartalmaznia kell 1 nagy betűt
  - Tartalmaznia kell 1 számot
  - Tartalmaznia kell 1 különleges karaktert

 • Amennyiben az összes adatot megadta az utolsó lépésben el kell fogadnia az Általános Használati Feltételek és továbbítania kell a regisztrációs kérelmet.


Regisztráció visszaigazolása


A regisztráció visszaigazolásáról e-mailt kap. Az adatok ellenőrzése némi időt vehet igénybe.

Amennyiben az Ön cége partnereink közé tartozik és az adatok ellenőrzése sikeres volt reigsztrációját feldolgozzuk. A regisztráció lezárásáról szintén e-mailben kap értesítést. A regisztráció lezárása után bejelentkezhet a rendszerbe.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a regisztrációt töröljük, amennyiben az Ön cége nem tartozik partnereink közé illetve ha Ön nem valós adatokat adott meg!

FIGYELEM


Kezelje bizalmasan a bejelentkezéshez szükséges adatokat. Amennyiben harmadik személy megszerzi adatait és bejelentkezik a rendszerbe rendeléseket küldhet az Ön nevében vagy rálát a kedvezményire.

Bejelentkezés


A bejelentkezéshez kattintson a felső részen a Bejelentkezés-ra. A megnyíló ablakban kell megadnia a Felhasználói nevét és jelszavát (azokat, amiket a regisztráció során megadott).

Amennyiben elfelejtette a jelszavát használja a "Elfelejtett jelszó" funkciót.

Segítséget a itt talál: Jelszóbeállítás

Kontaktszemélyek keresése

Amennyiben kérdése van vagy személyesen szeretne valamit tisztázni, esetleg értékesítési  vagy műszaki segítségre van szüksége a "Kapcsolat"-ra kattintva megkeresheti az illetékest.


Termékfelelősök keresése

 • A termékfelelősök kereséséhez kattintson a "Contacts Database"-ra. A könyvtárstruktúrát használha juthat el az adott termékhez ill. az adott kontaktszemélyhez.
  Amennyiben az Industry Mall katalógusban már kiválasztotta az adott terméket vagy termékkört "Contacts Database" link azonnal az illetétkes kontaktszemélyt jeleníti meg.


E-business

 • A regionális E-business kontaktszemély szívesen megválaszolja az E-business portfólióra vonatkozó kérdéseit.

Ügyfélszolgálat

 • Az ügyfélszolgálat munkatársai német és angol nyelven tudnak válaszolni kérdéseire. A megadott telefonszám felhívása csak Németországból ingyenes.