SIMATIC Ipari PC-k

A SIEMENS Ipari PC-it már standard kivitelben is megfelelnek a szélsőséges körülmények közötti munkának, hiszen kifejezetten robusztusak és mindenkor megbízhatók. De mi van akkor, ha például a nem megfelelő feldolgozás miatt fontos adatok vesznek el? Vagy a hőségben leáll a szellőző? Most ezekre az esetekre is kínálunk megoldást. Most növelheti berendezéseinek rendelkezésre állását és elkerülheti a meglepetéseket. Hogyan? A speciális hardver és szoftverelemekkel, melyekkel az adatok mentése és rendszerdiagnózis is hatékonyan valósítható meg. Azért, hogy ne kelljen idő és pénzkieséssel bajlódnia. Megéri!

Meghibásodás és leállás? Megoldjuk!

Mint ismeretes ipari körülmények között a hagyományos irodai PC-k teljesen alkalmatlanok. Ezzel szemben a SIMATIC ipari PC-k mérnek, vezérelnek, szabályoznak, ellenőriznek és megfigyelnek. Bármelyik iparágban, bármely körülmények között megfelelve a környezeti viszonyoknak. A gyakorlatban már ezerszer bizonyítottak, hiszen nemcsak a szerelés, az üzembe helyezés de a szerviz költségeit is megtakaríthatja, ha ezeket a termékeket választja. S berendezése zökkenőmentesen, folyamatosan üzemel. Éjjel-nappal.

Működőképesség az iparban? Megoldjuk!

Megfelelve a különböző környezeti tényezőknek készülékeink különböző megoldásokra alkalmasak. Nagy teljesítményükkel és fejlett kivitelükkel megfelelnek a ipar minden igényének, a nagy mechanikai és hőmérsékleti terheléseknek is ellen tudnak állni. Emellett integrált ipari csatoló felülettel rendelkeznek, de megoldott az energiaellátás kérdése is, mellyel a rövid ideig tartó áramkimaradásokat is át lehet hidalni. S a felépítése megkönnyíti a szervizelést.

Befektetésének megtérülése? Megoldjuk!

A SIMATIC ipari PC-k hosszú távú befektetésnek számítanak, mellyel a teljes termékéletciklus alatt költségeket takaríthat meg. A kellemetlen meglepetések lehetősége már a múlté, hiszen a PC alapú elemek használata biztosítja a működőképességet. Természetesen garantáljuk, hogy pótalkatrészekkel éveken keresztül a rendelkezésére állunk.

Megfelelő forma? Megoldjuk!

A SIMATIC ipar PC-k különböző építési méreteiknek köszönhetően könnyen integrálhatók az ügyfelek igényeit kielégítő megoldásokba. Ellenállnak a rozsdásodásnak, a zavaró sugárzásoknak, a lökéseknek és rázkódásoknak. Minden PC-t egyedileg, egyszerűen konfigurálhat. Ha pedig még ez sem elég, akkor a Siemens akár egyedi realizálásokra is képes - természetesen a már bevált Siemens minőségben. A termékekről további információkat talál német vagy angol nyelven a következő weboldalon