SINUMERIK MDynamics

Előrecsomagolt marási képességek

A SINUMERIK MDynamics csokorba szedi a kiemelkedően hatékony CNC SINUMERIK hardvereket, intelligens CNC funkciókat és egyedi CAD/CAM/CNC folyamat láncokat olyan technológiai csomagokba, amik a 3-tengelyes és 5-tengelyes maró szerszámgépeknek egy költséghatékony csomag árat jelent.

Precíz felület megmunkálás és pontos kontúrkövetés – mindezt a legrövidebb megmunkálási idő alatt. Ezek olyan tényezők, amelyeknek közvetlenül hatásuk van a munkadarab minőségére és a gyártás termelékenységére. Ez az a pont, ahol a SINUMERIK MDynamics színre lép: tökéletes felület az új, intelligens Advanced Surface pályakövetésnek köszönhetően. Az optimalizált NC adattömörítő segítségével képes alkalmazkodni a munkadarabhoz, szerszámhoz és programkezeléshez. Tökéletes megmunkálás a flexibilis programGUIDE és ShopMill alkalmazásokkal, ami lehetővé teszi a legrövidebb programozási időt.

Mindezen tulajdonságok egy gazdaságos és hibátlan felület megmunkálást eredményeznek a SINUMERIK csomaggal – az ipar bármely területén.

SINUMERIK MDynamics – tökéletesen marásra szabva

  • SINUMERIK hardverek és innovatív funkciók egy költséghatékony csomagban, 3-tengelyes és 5-tengelyes maró megmunkálásokhoz

  • Új Advanced Surface az intelligens mozgásvezérléshez

  • Tökéletes munkadarab felület és alacsonyabb megmunkálási idő, egyszerre