SINUMERIK Integrate a gyártáshoz

Megnövelt hatékonyság a gyártásban, az intelligens IT integrációnak köszönhetően

A kihívás

A jövő legyártandó munkadarabjai fokozottan igényelni fogják a magas szintű megoldásokat, a jobb termelékenység és hatékonyság érdekében. A gépek kommunikálnak a magasabb szinteken lévő irányítókkal és felügyeleti rendszerekkel – és képesnek kell lenniük az egyszerűen alkalmazható funkcionális bővítésekre. Az Ipar 4.0 útján, a SINUMERIK Integrated termékcsoport egy sor megoldást nyújt a gyárba és rendszerekbe való integrációhoz.

A megoldás

A SINUMERIK Integrate a gyártáshoz termékei egyszerűen hálózatba rendezik a szerszámgépeket a gyártás helyszínén. Következésképpen megnövekszik a termelékenység a gyártásban és a gépgyártók több szolgáltatáshoz férnek hozzá. Az optimalizált gyártás eredményeképpen, egyrészről több alkatrész gyártható le, másrészről a gyártási költségek, mint hiányzó szerszám, hibás CNC programok, nagy energia felhasználás vagy anyag és szerszámtár, csökkenthetők.

Előnyök

A szerszámgép felhasználóinak a SINUMERIK Integrate a gyártáshoz egy központi felületet nyújt. Erre a felületre számos, a termelékenység növelését befolyásoló alkalmazás telepíthető. A szerszámgép gyártóinak pedig a SINUMERIK Integrate a gyártáshoz egy flexibilis megoldást nyújt, ami távoli elérést is biztosít a szerszámgéphez, legyen az a Föld bármely pontján.