SINUMERIK Operate

Új kezelőfelület a hatékony gépkezelésért

Az új SINUMERIK kezelőfelület még letisztultabb és intuitívabb, mint volt. A SINUMERIK Operate egyesíti a jól ismert HMI-Advanced, ShopMill és ShopTurn felületeket egyetlen következetes, innovatív kezelői és programozói felületben.

A SINUMERIK Operate átláthatóan felépített, könnyen kezelhető és számos korszerű, hatékony funkciót nyújt, ami lehetővé teszi a lépésről lépésre történő programozást és a fejlett programnyelvek használatát egy kezelőfelületen. Mindezek biztosítják a gyors, hatékony és intuitív NC programozást és gyártástervezést.

  • ShopTurn & ShopMill
    lépésről lépésre történő programozás

  • ProgramGUIDE
    grafikus programozás animált elemekkel

  • DIN/ISO & SINUMERIK magas szintű nyelvek
    maximális programozási szabadság


Az intelligens funkciók támogatják a kényelmes mindennapi munkát – például a CTRL+P-vel történő képernyőfotó készítése.
A grafikus támogatásnak köszönhetően, SINUMERIK Operate új alapokat helyezett le a felhasználóbarát kezelés területén. Animált elemei nagyon hasznosnak bizonyulnak, mikor megnézhetjük, hogy az éppen beállítandó paraméter, mit takar pontosan.

Könnyű lépések a sikeres munka felé

Mikor beállítunk egy munkadarabot, a méretei folyamatosan kijelzésre kerülnek, ahogy változik, színekkel megkülönböztetve, animált elemekkel. Az összetett munkadarabok kényelmesen megmunkálhatók rövid idő alatt, egy befogással. Különböző kinematikai rendszerek állíthatók be, könnyedén.
Megmunkálás és szimuláció párhuzamosan futhat, a képernyőn egyszerűen aktiválható.
A SINUMERIK Operate kombinálja a kezelői és programozói funkciók széles skáláját egy kezelőfelületben. Ez biztosítja a kiemelkedően hatékony használatot.