SINUMERIK 808D ADVANCED

Leírás

A SINUMERIK 808D ADVANCED tökéletesen megfelel az általános célokra szabott szerszámgépekhez. A SINUMERIK 808D ADVANCED a SINAMICS V70 frekvenciaváltóval és a SIMOTICS S-1FL6 motorral garantálja a magas rendszerteljesítményt. A nagysebességű busz kommunikáció a CNC és a hajtás között egy zárt hurkú pozíciószabályzást biztosít, ami egy nagy pontosságú és optimális forgácsolási teljesítményt eredményez. A nemzetközileg első osztályúnak mondható CNC technológia páratlan lehetőséget kínál az általános eszterga- és marógépekhez.

Jellemző alkalmazási területek

 • 5 tengely/főorsó támogatásával a SINUMERIK 808D ADVANCED T rendszer megfelelő az általános esztergagépekhez csak úgy, mint az eszterga megmunkáló központokhoz Y-tengely nélkül.

 • Az Advanced Surface-nek és a dinamikus SINAMICS V70 hajtásrendszernek köszönhetően öntvényformák és kivágó-lyukasztó szerszámok is megmunkálhatók. A SINUMERIK 808D ADVANCED M kiváló ár-teljesítmény arányt kínál az általános marógépekhez.


Előnyök

 • Auto Servo Tuning (AST)
  Az AST funkcióval (automatikus szervo állítás) a felhasználók egyszerűen optimalizálhatják a SINUMERIK 808D ADVANCED-del rendelkező szerszámgépüket, ami megfelel a dinamikusabb és pontosabb követelményeknek, pl. öntvényformák és kivágó-lyukasztó szerszámok.

 • Safe Torque Off (STO)
  Az STO funkció (biztonsági nyomaték kikapcsolás) megakadályozza a szerszámgép váratlan mozgásait, pl. alkalmazható biztonsági ajtókhoz.

 • Nagy felbontású pozíció visszacsatolás
  A SIMOTICS S-1FL6 motorok támogatják a 2500 ppr inkrementális jeladókat csak úgy, mint a 20-bites abszolút enkódereket, amik pontosan visszaadják a motor aktuális pozícióját. Ez biztosítja a magas precizitást és a lehető legjobb minőségű felületet a megmunkált darabnak.