MOTOX Standard hajtóműves motorok

Leírás

Mi, a MOTOX-al a hajtásmotorok teljes skáláját kínáljuk önnek. Portfóliónkba beletartozik minden gyakran használt hajtás melyek lefedik a vezérlési alkalmazási lehetőségeket. Nálunk megtalálja a legoptimálisabb megoldást minden feladatára. Ezen felül, Ön olyan hajtások közül válogathat, melyek névleges nyomatéka magasabb, mint az alapvetően elérhetők a piacon.Hajtóműveink táplálása 200kW-ig is akár megoldhatóak és kiemelt hajtásaink elérhetik akár a 35.000Nm nyomatékot is ferde fogazású, „offset” tengelycsonkú, ferde fogazású kúpfogaskerekes kivitelekben. Verzióink ferde fogazású homlokcsiga kerekes kivitel elérhető 11kW-os kivitelig és 1.590Nm-es nyomatékig, valamint motorok homlokcsiga kerekes kivitelben 0.75kWig 80Nm-es nyomatékkal.

A Hajtóműves motorjaink megfelelnek minden nemzetközi szabványnak:
  • Szabványos motorjaink megfelelnek az IEC/EN szabványnak.

  • Kínálunk motorokat melyek specifikusan exportálhatóak a NAFTA piacra (US, Kanada, Mexikó): Elektronikus NEMA, UL, CSA

  • CCC hitelesített motorok elérhetők Kínába való exportra; GOST-R hitelesített hajtómű egységek pedig Oroszországba való exportálásra.

  • Magas hatásfokú hajtóműves motorjaink EFF1 és EFF2 kategóriában biztosítják Önt költséghatékony működésről.


Rövid áttekintés motorjaink erősségéről

Magas értékelésű hajtómű nyomaték

Új MOTOX hajtóműves motor szériánk megkülönbözhető, kiváló technikai teljesítménye alapján. Sok minden más mellet, a kimeneti teljesítmény akár elérheti a 35.000Nm-ert ugyanazon a hajtómű nagyságon, mint versenytársaink. Továbbmenőleg, pedig Ön sokkal jobb operációs fokot képes elérni, mindezen által nagyobb üzemi lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, jobb működési megbízhatósággal.

Magas hajtómű-egység áttétel

Köszönhetően speciális mechanikai megoldásainknak, képesek voltunk extrémen magas hajtómű-egység áttételt elérni. Ennek okaként rengeteg applikációban, ezzel a megoldással ki lehet ejteni egy hajtómű állomást, mely biztosítja a költséghatékony megoldást. További előnyökhöz juthat költségmegtakarításban, ha lehetősége van 4-pólust használni 6 és 8 pólusú motorok helyet. Köszönhetően a magas áttételnek.

Csöndes hajtóműves motorok

Sikeresen csökkentettük drasztikus mértékben zajkibocsájtás szempontjából köszönhetően az alacsonyabb kerületi sebességnek az első hajtás egységrész után.

Magas fokú flexibilitás

Nem számít mi az Ön elvárása: Köszönhetően moduláris rendszerünknek, teljes palettánk kombinálható az Ön igényeihez szabva. Önnek lehetőségében áll az, hogy minden általános hajtóműves motort az Ön ízléséhez konfiguráljon. Hajtóműveink magas fokú sokoldalúsággal kombinálhatók, ezáltal hozzáigazíthatók minden hajtástechnikai feladathoz. A motoroktól nézve, a MOTOX egy moduláris rendszert használ melyek a logisztikai perspektívákhoz lettek optimalizálva. Példának okáért, felszerelhetőek külön hajtott ventillátorok, fékek valamint kódolók. Alapmotorjaink mindig is változatlanok maradnak, ennek köszönhetően telepítés után is lehet speciális opciók hozzáadása.