SIRIUS Act innovatív jelző- és működtető készülékek

Az új  SIRIUS ACT jelző- és működtető készülékek egyszerű szerelhetőségükkel, korszerű és modern megjelenésükkel, strapabíró kialakításukkal és többféle kommunikációs lehetőségükkel új irányvonalat képviselnek a piacon.

 Az egyszerű kezelhetőség egyszerű szerelhetőséget is jelent. A készüléktartóba integrált és az elfordulást gátló mechanizmussal felszerelt egység csökkenti a hibás rögzítés kockázatát, és rendkívüli módon megkönnyíti és gyorsabbá, hatékonyabbá  teszi az installációt, melyhez nincs szükség mindkét kézre.

A magas IP védelemnek (IP69K) köszönhetően az eszközök biztonságosan tisztíthatók magas nyomású és hőmérsékletű vízzel is. Por, olaj, maróhatású anyagok nincsenek befolyással a készülékek megbízható működésére. Mechanikai ellenálló képességükkel hatásos megoldást nyújtanak számos alkalmazás számára. Így megfelelnek a kültéri és robbanás veszélyes területen történő használatra is.

Információ a termékekről angol nyelven

Nyomógombok


fsdfdsaf

Kapcsolók


Jelző készülékek


Információ az újdonságokról angol nyelven

ID kulcsos kapcsoló


Kapacitív kapcsoló


Potencióméter


Billenő kapcsoló


Koordináta kapcsoló


Videók

Korszerű rögzítési technológia

Az új innovatív rögzítési technológiának köszönhetően a SIRIUS ACT készülékek gyorsan és biztosan szerelhetőek, a készülékek (szerelés alatt és után történő) elfordulását gátló rögzítési módjának köszönhetően.Négy különféle kivitel

A Siemens törekszik arra, hogy a vevői igényeket minél magasabb szinten és rugalmasan próbálja meg kiszolgálni, ezért az új készülékcsalád négyféle kivitelben vásárolható meg:
- műanyag 22 mm-es furatba illeszthető,
- matt fémgyűrűs műanyag 22 mm furatba illeszthető,
- fém, fényes felületű kivitel, mely egyaránt 22 mm-es furatba illeszthető,
- továbbá egy 30 mm-es furatba illeszthető fém, lapos kivitelű variáns.Felhasználóbarát konfigurátor

Az online konfigurátor könnyű választást és rendelési lehetőséget biztosít a felhasználó számára. A nyomógombházak és címkézések tetszés szerint kombinálhatók, hogy minél jobban megfeleljenek a vásárló specifikus követelményeknek. A konfigurátorban elmentett konfiguráció később bármikor és bárhol előhívható az úgynevezett CIN szám segítségével, mely a felhasználó és beszerzők munkáját nagymértékben leegyszerűsíti. https://www.siemens.com/sirius-act/configurator