MachTech 2013 kiállítás

2013. május 27., 18:00


Tisztelt Partnereink!

Ezúton meghívjuk Önt 2013. május 28-31. között az ’Ipar Napjai 2013’ keretében rendezett szakkiállításokra a Hungexpo-ra. A vásáron a SIEMENS Ipar Szektor is részt vesz.

A 'MachTech 2013' kiállításon az 'A' pavilon 308C standján várjuk Önt, ahol bemutatjuk ’SINUMERIK’ szerszámgép vezérlő rendszereinket, amelyek használatával maximális termelékenység érhető el még kevesebb energiával.

Megismerheti itt a ’COMOS’ szoftver platformunk újdonságait is, amely iparvállalatok, termelő üzemek és közüzemi létesítmények tervezéshez és üzemeltetéshez nyújt rendszerbe integrálható, kiemelkedően felhasználóbarát megoldást

A 'SIEMENS Energy Efficiency Roadshow' kamion európai útjának fontos állomása az ’Ipar Napjai 2013’ vásár. Impozáns bemutató kamionunkat az 'A' pavilon mellett, a 3. kapu felőli szabad területen, közvetlenül a passzázsnál állítjuk fel. A mozgó bemutató terem látványos működő installációkkal, ipari megoldásokon – a szellőztetéstől a szerszámgépvezérlésig - szemlélteti a technológiákban rejlő energiamegtakarítás lehetőségeit és megvalósításuk módját

A rendezvényre az alábbi linken regisztrálhat:

REGISZTRÁCIÓ

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

Szeretettel várjuk!

SIEMENS Ipar Szektor
Ipari Automatizálás, Hajtástechnika, Vevői szolgáltatások