MACH-TECH 2015

2015. május 12., 10:00Ezúton szeretnénk meghívni Önt és kollégáit 2015. május 12-15. között megrendezésre kerülő MACH-TECH nemzetközi gépgyártástechnológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításon lévő SIEMENS standunkra.

A vásáron a SIEMENS Digital Factory és Process Industries & Drives divíziója is részt vesz. A MACH-TECH kiállításon az 'A' pavilon '205C' standján várjuk Önt, ahol bemutatjuk SINUMERIK szerszámgépvezérlő rendszereink mindhárom kategóriáját a belépő szintű, de ügyes és kompakt 808D-vel kezdve, a középkategóriás bajnok 828D-n kersztül, a prémium, kategóriaelső 840D sl vezérlőig.


Emellett SinuTrain oktató/offline programozó PC alkalmazásunkat is kipróbálhatják, ahol egy virtuális szerszámgépes környezetet lehet teremteni, szerszámtörés kockázata nélkül, ezzel segítve a SINUMERIK Operate kezelőfelület megismerését és a programozás hatékonyságának növelését.

A folyamatos demóeszköz kipróbálásokon túl lehetőség nyílik oktatóvideókon keresztül megismerkedni a CNC programozás trükkjeivel és hasznos tanácsaival is. Legyen mindig naprakész!

Ha ez nem lenne elég, kollégáink azonnal rendelkezésére állnak, ha kérdése támad például modernizálási, gépépítési és természetesen programozási és gépkezelési témákban is.

Várjuk szeretettel!