Ipari automatizálás és hajtástechnika szerviz

Szervizkiszállás – Helyszíni szerviz

Helyi szerviz

Helyi szerviz tevékenységünkkel az Ön berendezéseinek üzembehelyezését, karbantartását és hibaelhárítását végezzük, így az Ön berendezései, gépei mindenkor a rendelkezésére állnak. Igényeinek megfelelően segítünk abban, hogy termékeink és rendszereink előnyeit Ön maximálisan ki tudja használni. Mindenki tisztában van azzal, hogy a gépek leállása nem csak bosszúságot, de szükségtelen költségeket is eredményez.

A költségek minimalizálása érdekében helyi szervizünk nemcsak a megfelelő karbantartási munkálatok elvégzésével, de gyors hibaelhárítási szolgáltatással is segítségére siet, melynek keretében a hibabehatárolás után modulszerű cserét is végzünk. Így reményeink szerint gyorsan és hatékonyan tudjuk megoldani a leállás okozta problémákat. Legyen szó szerszámgépről, frekvenciaváltóról, vagy akár PLC-HMI rendszerről, a gép meghibásodása esetén professzionális szervizcsapatunkkal állunk partnereink rendelkezésére. Szerviz kiszállás esetén alkatrészeink árából kedvezményt is biztosítunk. Rendelkezésreállási szerződéssel priorizált szervizkiszállást és kedvezményes díjakat garantálunk.


Cserealkatrész-szolgáltatás – Javítás cserével

Javítás cserével

A Siemens valamennyi ipari terméke esetén a normál kereskedelmi forgalmazás megszűnése után még további öt-tíz évig biztosítja a tartalékalkatrész-ellátást. Cserealkatrész szolgáltatásunk az egyik legkiválóbb szolgáltatásunk, amivel rendkívül gyorsan, késlekedés nélkül juthat hozzá a szükséges alkatrészekhez. Javítás cserével szolgáltatásunk lényege, hogy berendezésének esetleges leállása esetén a hibás alkatrész cseréje után a berendezés lényegében azonnal működőképes.

A leállási idő ezzel minimálisra csökken, aminek köszönhetően az Ön kiesésből adódó költségei sem növekednek meg jelentős mértékben. A szolgáltatás keretében a leadott részegység értékét természetesen jóváírjuk a számlán, így számlájának összege a leadott részegység értékének összegével kevesebb lesz.

Előnyei:

 • Eredeti, magas minőségű Siemens termékek

 • Gyors kiszolgálás, akár néhány órán belüli szállítással

 • A meghibásodott alkatrészt beszámítjuk, így rendkívüli mértékben csökkentheti a fenntartási költségeket

 • A javítás során felmerülő kérdések megválaszolásához magas szintű műszaki kompetenciával rendelkezünk


Tényleges javítás

Javítás

Tényleges javítási szolgáltatásunkkal szintén gyorsan és hatékonyan megoldható a gépek leállásának problematikája, illetve a szükségtelenül fellépő költségek minimalizálása. Ezáltal a hibák elhárítása még azelőtt megtörténik, mielőtt azok nagyobb károkat okoznának. Javítási szolgáltatásunknak köszönhetően az Ön gépeinek és berendezéseinek leállási ideje lerövidül; a javítás költséghatékony és az Ön igényeinek megfelelő.

Ha Ön hibás részegységet szeretne megjavíttatni, kérjük a szerviz vezetővel történt előzetes egyeztetés után hozza vagy küldje be szervizünkbe, mi gondoskodunk a javítás elvégzéséről, majd visszaküldjük Önnek a megjavított részegységet. Természetesen módunkban áll a javításról részletes jelentést küldeni (angol vagy német nyelven), amennyiben Ön erre igényt tart. Ugyancsak lehetőség van arra, hogy a javítás a normál javítási időnél rövidebb időn belül történjen meg, de ebben az esetben felárat számolunk fel. Kérjük, minden esetben vegye fel a kapcsolatot a szervizünkkel, ahol a megfelelő információkkal állnak rendelkezésére!

Előnyei:

 • Speciális, régi berendezések javítása is lehetséges

 • Egyedi ajánlat a javítástól függően

 • Magas minőségű, eredeti gyártóhelyi javítás


Upgrade Service mint alkatrészkorszerűsítési szolgáltatás

Javítás

Az Upgrade Service kiváló lehetőség arra, hogy egy-egy régi típusú alkatrészét újabb verzióra frissítse.

Előnyei:

 • Régi alkatrészét beszámítjuk az új árába

 • Alkatrészét a teljes berendezés strukturális megváltoztatása nélkül frissítheti korszerűbb verzióra, így kiterjesztheti annak életciklusát

 • Újabb hardver és firmware verzió

 • Az Upgrade Service folyamat bemutatása


Lifecycle Information Service – Életciklus információs szolgáltatás

Javítás

Életciklus analízisünkkel, megoldásunkkal Ön pontos, naprakész információt kap a Siemens berendezésének szerviz- és tartalékalkatrész- ellátottságáról.

Előnyei:

 • Átláthatóvá válik, hogy a berendezés egyes komponensei hol tartanak életciklusukban

 • Tervezhetővé válik a szükséges karbantartás

 • Javaslatot teszünk a korszerűsítésre


SITRAIN oktatás

Javítás

Széleskörű és magas színvonalú oktatási kínálatunkkal hozzájárulunk a magyarországi ipari automatizálási és hajtástechnikai szakemberképzéshez. A Standard tanfolyamok SIMATIC S7 rendszerre épülnek és karbantartói, üzemeltetői szinttől, egészen a programozói szintig kínálnak, magyar nyelvű oktatásokat. A képzéseinket a Siemens budapesti telephelyén kialakított, klimatizált oktató teremben tartjuk.

Képzéseink:

 • SIMATIC PLC oktatás Classic Step7 és TIA Portal környezetben

 • SINUMERIK tanfolyamok Solution Line rendszer alatt Sinumerik Operate-tel

 • Hajtástechnikai kurzusok Sinamics G120 és S120 témakörökben