Postai automatizálás

Válogató rendszerek

Az internet nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően egyszerűbben lehet hozzájutni bármilyen, vágyaink tárgyául szolgáló termékhez. A megnövekedett forgalom hatékony válogatást igényel, hogy a küldemény minél hamarabb a címzetthez jusson. Ebben segítenek a Siemens szakértői által tervezett válogatási megoldások.

Válogató rendszereinkről további angol nyelvű információt ide kattintva olvashat.

Olvasó és kódoló rendszerek

Az olvasó és kódoló rendszer beolvassa a levelek képét, majd a lehető legrövidebb időn belül értelmezi és meghatározza azt. Amennyiben a cím nem olvasható, úgy a rendszer a küldeményről készült képet automatikusan továbbítja az operátornak, aki a címzést a rendszerbe táplálja.

Olvasó és kódoló rendszereinkről további angol nyelvű információt ide kattintva olvashat.

Válogató gépek

Válogató gépeink a legjobb teljesítménnyel a leghatékonyabb megoldást nyújtják a küldemények válogatása terén, legyen szó akár előválogatásról, különböző méretű levelekről és csomagokról, címzésről, postafiókról - vagy akár a kézbesítő útvonaláról.

Válogató gépeinkről további angol nyelvű információt ide kattintva olvashat.

Logisztikai támogatás

Mivel a postai automatizálás nagy mennyiségű feldolgozandó adatot állít elő nélkülözhetetlen a folyamatok optimalizációjához a gyors reakcióidő, az átláthatóság és a hatékonyság javítása. A Siemens logisztikai támogató rendszere vezérli és monitorozza a postai válogató központokat, a küldeményátfutási időket, optimalizálja a kézbesítők útvonaltervezést, továbbá olyan országos szintű hálózatot biztosít, amelynek eredménye a magas termelékenység és a jobb minőségű szolgáltatás. A nyitott interfészek alkalmazás segíti a testre szabott IT megoldások gazdaságosságát. A Siemens IT koncepciója lehetővé tesz több szolgáltató rendszer integrációját, továbbá a szabványos hardver és szoftver modulokon alapuló igények szerint adaptálható megoldásokat.

Logisztikai támogatási megoldásainkról további angol nyelvű információt ide kattintva olvashat.