Close share layer

Share this page on...

Bemutatkozás


A Siemens Energy németországi tervezőirodáinak szakmai vezetése alatt Társaságunknál gőzturbina kondenzátorok, gőzturbinák valamint csővezetékrendszerek tervezése történik. A munkák tanulmányok és új fejlesztések készítésétől egészen a gyártás, üzembe helyezés támogatásáig terjednek. Nemzetközi kapcsolatokkal, mérnök hálózatban dolgozunk, amit sokéves tapasztalatunk valamint a legmodernebb eszközök felhasználása is támogat. Utóbbira példa a ProEngineer CAD szoftver, melynek segítségével teljes részturbinákat modellezünk és így már ebben a szakaszban virtuálisan össze lehet állítani a későbbi gyártmányokat. A CAD alkalmazásaink mellett számos egyéb nemzetközileg bevezetett szoftver (pl.: Teamcenter) támogatja a termékfejlesztési folyamatot, melyek a vállalatirányítási rendszerekkel összeköttetésben gondoskodnak a mai kornak megfelelő elektronikus adatrögzítésről és továbbításról is.

Több párhuzamosan működő területünkön a közös projektek ritkák, ennek ellenére sok kapcsolódási pont adódik. Egyike ezeknek - a megfelelő mérnöki döntések előkészítésében elengedhetetlen tényező - a helyi, szerkezetmechanikai méretezésben tapasztalt csapat. Ők mindhárom területünk projektjeiben részt vesznek. 

Összességében a munkák kiváló minőségéről, illetve a határidők betartásáról cél- és minőségtudatos munkatársak gondoskodnak.