Beszállítói program (GVS)

Global Value Sourcing (GVS)

A Siemens AG  globális stratégiai beszerzési konszernprogramján (Global Value Sourcing – GVS)  keresztül a Siemens Zrt. is hozzá kíván járulni a magyar gazdaság sikeréhez. A magyarországi Siemens csoport több milliárd forint értékben vásárol termékeket és szolgáltatásokat magyar kis- és középvállalatoktól, és a Siemens konszern beszerzésében is egyre nagyobb hányadot képviselnek a Magyarországról szállított termékek és nyújtott szolgáltatások.

A GVS program révén cégünk növelni szeretné a magyar beszállítóktól származó beszerzési volument, és támogatni kívánja  a magyar cégek exportját. A Siemens Zrt. hosszú távon is kiszámítható, megbízható üzleti partnerségre törekszik magyar beszállítóival, így a GVS program erősíti a magyar kkv-k régiós pozícióit.Magyar beszállítóinknak

Tisztelt leendő Partnereink!

Amennyiben beszállítónk szeretne lenni, kérjük regisztráljon nemzetközi adatbázisunkba. A felület a jobb oldalon található linkkel érhető el. Ugyanitt letölthető egy útmutató segédlet a regisztrációhoz.

Köszönjük!


Siemens beszállítói nap 2011

Budapesten került megrendezésre a Siemens Beszállítói Nap 2011, amely megmutatta a globális stratégiaibeszerzési GVS programban rejlő magyar lehetőségeket az innováció és a technológiai know-how terén.

Ha bővebben szeretne olvasni az eseményről, kérjük kattintson az alábbi linkre:

Tovább...