Mi a Siemens?

A Siemens egyike a világ vezető technológiai vállalatainak. 170 éves múltja, három évszázadon átívelő sikertörténete a cég folyamatos megújulásán, innovációján alapul. A holnap energetikai rendszereit indítja útjára olyan termékekkel, amelyeket az elektromos energia lehető leghatékonyabb előállítására, továbbítására, elosztására és felhasználására terveztek. Globális jelentőségét igazolja, hogy a világban megtermelt minden ötödik megawattot Siemens-technológia állít elő.

Olyan technológiát gyártunk, amely előremozdítja a társadalmat. Mindezt a villamosítás, digitalizáció és automatizálás segítségével valósítjuk meg. Megváltoztatjuk a városokat, amelyekben élünk, a munkahelyeinket, az energiát, amely ellátja otthonunkat és a kedvenc termékeink gyártási folyamatait.

Minden nap hozzájárulunk a világ fejlődéséhez. 20%-kal csökkentettük a forgalmi torlódások számát az intelligens, valós idejű közlekedési adatok használatával; olyan szoftvert hoztunk létre, amelyek az óceán közepén álló turbinákkal kommunikál; illetve segítettünk a NASA-nak kifejleszteni a Curiosity marsjáróját, biztosítva, hogy az hibátlanul landolhasson a vörös bolygón.
Hasonló gondolkodású cégekkel dolgozunk világszerte, olyan innovációkat hozunk létre, amelyek hozzájárulnak a társadalom sikereihez. Ez az, ami mintegy 351000 embert inspirál munkája során a Siemensnél nap, mint nap.


Tevékenységünk során értékeink mutatnak számunkra irányt. Felelősségvállalásunk alapja, hogy a vállalatot a legmagasabb etikai normák és gyakorlatok alapján irányítjuk.