Siemens oktatás

Duális szakképzés a Siemensnél

2016 szeptemberében az ötödik évfolyam kezdi meg tanulmányait a Siemens duális rendszerű szakképzésében ahol nemcsak a legmodernebb technológiai ismereteket, nyelvtudást, de nemzetközileg is versenyképes szaktudást szerezhetnek a diákok.

Bővebben


Felsőfokú képzés nemzetközi gazdálkodás szakon a BGE-vel közösen

A 2016/17-es tanévben is indít közös képzést a Budapesti Gazdasági Egyetemmel a Siemens Zrt. A képzés lehetőséget teremt arra, hogy az egyetem hallgatói már tanulmányi idejük alatt megismerjék egy globális technológiai vállalat munkakörnyezetét, gyakorlatban használják a megszerzett angol és német nyelvtudást.

Bővebben


Duális mesterképzés a BME villamosmérnöki karával közösen

A Siemens Zrt. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karával közösen indított duális rendszerű mesterképzést a villamosmérnöki és a mérnökinformatikusi a képzésben.
Intelligens Erőművi Folyamatirányítás és Alkalmazott Elektronika területén várjuk a jelentkezőket, akik számára a projektjeinkbe való bekacsolódás lehetőségét kínáljuk.

Bővebben


Siemens Wind Power Training Center

A Siemens kiemelt fontosságú tevékenysége a szakemberek folyamatos képzése, az innovatív új technológiák megismertetése, valamint az egészséges és biztonságos munkavégzés biztosítása. Képző központunkban a szélenergia területén működő cégek együttműködéséből létrejött Global Wind Organisation (GWO) szervezet által kialakított iparági szabványokon alapuló biztonsági tréningeket oktatjuk szakemberek számára.

Bővebben