Siemens oktatás

Duális szakképzés a Siemensnél

2016 szeptemberében az ötödik évfolyam kezdi meg tanulmányait a Siemens duális rendszerű szakképzésében ahol nemcsak a legmodernebb technológiai ismereteket, nyelvtudást, de nemzetközileg is versenyképes szaktudást szerezhetnek a diákok.

Bővebben


Felsőfokú képzés nemzetközi gazdálkodás szakon a BGE-vel közösen

A 2016/17-es tanévben is indít közös képzést a Budapesti Gazdasági Egyetemmel a Siemens Zrt. A képzés lehetőséget teremt arra, hogy az egyetem hallgatói már tanulmányi idejük alatt megismerjék egy globális technológiai vállalat munkakörnyezetét, gyakorlatban használják a megszerzett angol és német nyelvtudást.

Bővebben


Duális mesterképzés a BME villamosmérnöki karával közösen

Duális rendszerű villamosmérnöki és a mérnökinformatikusi képzést tervez indítani 2017. februárjától a Siemens Zrt. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karával közösen. Az új képzés a villamosenergia-termelési folyamatokra és az intelligens villamos energetikai megoldásokra, tehát az energiatermelésre és annak folyamataira helyezi a hangsúlyt, mind a tantárgyi tematikában, mind a laborgyakorlatok során.

Bővebben


Siemens Wind Power Training Center

A Siemens kiemelt fontosságú tevékenysége a szakemberek folyamatos képzése, az innovatív új technológiák megismertetése, valamint az egészséges és biztonságos munkavégzés biztosítása. Képző központunkban a szélenergia területén működő cégek együttműködéséből létrejött Global Wind Organisation (GWO) szervezet által kialakított iparági szabványokon alapuló biztonsági tréningeket oktatjuk szakemberek számára.

Bővebben