Tools

Siemens HungarySiemens Hungary

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Magyar nyelvű Sinumerik szerszámgép tanfolyamot indít a Siemens - 2016.01.08.

2016. január 8.

A vállalat hajtástechnika üzletága a hazai piac igényeire reagálva 2016 januárjától magyar nyelven is indít Sinumerik szerszámgépes tanfolyamot. A képzésre elsősorban autóipari beszállítók és fémipari alkatrészeket gyártó vállalatok műszaki karbantartói és üzemi mérnökeinek jelentkezését várják.

2016 januárjától magyar nyelven, magyar nyelvű oktatási csomaggal is elindítja a Siemens az NC-84SL-SK Sinumerik tanfolyamot.  Az igény szerint induló képzés helyszíne Budapest lesz, ahol a vállalat kifejezetten erre a célra alakította ki legújabb oktatótermét; melyben helyet kaptak a legfrissebb, Sinumerik Solution Line elemekből összeállított gyakorló állomások is.

A Siemens elsősorban műszaki karbantartók és üzemi mérnökök jelentkezését várja, akik kontrollált környezetben, valós ipari kezelőfelületen tanulhatnak, így a tanfolyam alatt elsajátíthatják a SINUMERIK 840D sl vezérlővel ellátott szerszámgépek karbantartását és üzemeltetését.

A képzéssel kapcsolatban Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. divízióvezetője elmondta: „Tanfolyamainkat folyamatosan bővítjük és megújítjuk, hogy azok minél inkább megfeleljenek a piaci igényeknek.  Az új, magyar nyelvű képzés elindításával a hazai szervezésnek köszönhetően a feltételek jelentősen javulnak a magyarországi felhasználók számára, hiszen Budapesten, magyar oktatókkal, kedvezőbb költséggel tudunk képzést szervezni. Előzetes egyeztetést követően kihelyezett képzésre is lehetőség nyílik”.