Tools

Siemens HungarySiemens Hungary

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Nyár végéig pályázhatnak a cégek  a Werner von Siemens Hatékonysági Díjra - 2014. július 15.

2014. július 15.

Meghosszabbította a Werner von Siemens Hatékonysági Díj pályázat leadási határidejét a Siemens Zrt. A vállalat  áprilisban indította útjára kezdeményezését, melynek keretében az elmúlt évek hatékonyságnövelő beruházásait, projektjeit ismeri el.

A Werner von Siemens Hatékonysági Díjra augusztus 29-ig pályázhat minden olyan vállalat, intézmény vagy civil szervezet, amely idén március végéig hatékonyságnövelő beruházást vagy fejlesztést hajtott végre Siemens termék, szolgáltatás vagy technológia igénybevételével. A beérkező pályázatokat szeptemberben független zsűri bírálja el, melynek tagjai az egyes hatékonysági területek elismert, tudományos és közéleti szakemberei. A döntőbe jutott projektek listáját októberben teszi közzé a Siemens. A Werner von Siemens Hatékonysági Díj eredményhirdetése 2014. november 27-én lesz.

A Siemens célja a legjobb, bevált, és bizonyítottan hatékonyságot növelő vállalati gyakorlatok bemutatása, az eredmények megismertetése, és ezzel a hatékonyságról szóló társadalmi párbeszéd erősítése.

A pályázatról további információ található a http://www.siemens.hu/hatekonysag oldalon.